Ekstra Bladet

Jamen, hvad sker der? Jeg kan naesten ikke få luft

-

at Socialdemo­kratiet DET ER GLAEDELIGT, nu er parate til et asyl-stop. Det har Dansk Folkeparti advokeret for i mange år, og vi har tidligere fremsat lignende forslag uden opbakning.

jo heldigvis ikke stille, MEN VERDEN STÅR og i DF glaeder vi os over, at S melder så klart ud i udlaending­epolitikke­n. Man kunne jo få det indtryk, at realiteter­ne har ramt socialdemo­kraterne – og vi bakker helhjertet op om forslaget.

Socialdemo­kraterne skriver i udspillet, at der er tale om et valgoplaeg, men hvorfor dog vente med et godt initiativ til efter et folketings­valg?

lang tid til et folketings­valg, DER ER MIG BEKENDT så hvorfor ikke komme i gang med at overbevise saerligt Venstre om, at netop asylstop og tanken om asyl-lejre i Nordafrika eller Mellemøste­n er den rette vej, og at den selvfølgel­ig kan gennemføre­s, hvis vi vil.

Flygtninge og immigrante­r venter jo ikke, og når det rygtes blandt menneskesm­uglerne i Mellemøste­n og Nordafrika, at Danmark snart er lukket land – så får de travlt med at vride de sidste penge ud af de desperate immigrante­r.

lyder der et SÅ FRA DANSK FOLKEPARTI højlydt ’hurra’. Vi vil gerne kvittere for Socialdemo­kratiets offensiv og melder os klar til at bakke op om et glimrende forslag. Vi kunne ikke have gjort det meget bedre. Så lad os komme i gang nu i stedet for at vente til efter et folketings­valg, der såmaend nok er et års tid vaek.

interessan­te tider DET ER I DET HELE TAGET netop nu.

I weekenden følte Venstres naestforma­nd, finansmini­ster Kristian Jensen, i et interview med Berlingske sig foranledig­et til at melde ud, at han ikke er en slapper i udlaending­epolitikke­n, og han var ligefrem arkitekten bag regeringen­s forslag til et paradigmes­kifte på flygtninge­området under forhandlin­gerne med Dansk Folkeparti før jul.

Kristian Jensen FAKTISK SIGER ifølge interviewe­t, at han er oprigtigt optaget af at få genskabt det gode forhold til DF’s formand, Kristian Thulesen Dahl, fordi Venstre og Dansk Folkeparti er kernen i det borgerlige Danmark. Nye og glaedelige toner fra finansmini­steren, som jeg gerne vil kvittere for.

den radikale leder, OG SENEST MEDDELER

Morten Østergaard, minsandten, at han er traet af sin indre halal-hippie. Fremover vil Morten Østergaard ikke reagere instinktiv­t i udlaending­epolitikke­n og er tilsynelad­ende parat til at stille skrappere krav til beboere i ghettoer.

Jamen, hvad sker der? Jeg kan naesten ikke få luft.

hjørnet – eller har både ER VALGET LIGE OM Socialdemo­kraterne og de radikale hørt på vandrørene, at regeringer­ne i Tyskland og Frankrig arbejder med nye stramme asyl- og flygtninge­politiske udspil?

Det vil vaere befriende hvis også Europas store lande nu er parate til at se realiteter­ne i øjnene og erkende, at vi må stramme op.

Hvorfor dog vente med et godt initiativ til efter et folketings­valg

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Peter Skaarup (DF) glaeder sig over de seneste meldinger på asyl-området fra flere af de politiske partier.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Peter Skaarup (DF) glaeder sig over de seneste meldinger på asyl-området fra flere af de politiske partier.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark