Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at den selvoptage­de Jersild på DR2 skal lade vaere med tale engelsk. Det er jo helt håbløst, at han ikke kan udtale tal på engelsk – så dem kommer han med på dansk. I øvrigt er det gamle nyheder, han saelger, så jeg synes, DR skal spare ham helt vaek. En klog mand har lige sagt, at DR godt kan spare 12 procent, men set fra min laenestol lyder 50 procent bedre. Jette Dahl Hørsholm

at vi ikke må glemme Irakkrigen, hvor Danmark støttede og deltog i drabene på mindst 150.000 civile i alle aldre. Det var bare få vestlige politiske ledere, som ønskede denne krig, og de gik imod FN. Hvordan kan vi i Danmark tro, at vi er beskyttede mod terror i vort eget land, når vi selv deltager i terror.

Erik Olesen Balderspar­ken 24 Nykøbing S.

at socialdemo­kraternes ide med en dansk opsamlings­lejr i et tredjeland for immigrante­r i princippet er o.k. Men selv om undertegne­de er modstander af EU, mener jeg, det bør vaere en samlet EUopgave. Ellers vil flygtninge og immigrante­r stadig tage rejsen over det farlige Middelhav. Og så er der lige problemet med, hvilket land lejren skal ligge i.

Per Allan Lunding Mølleparke­n 35 K

Jels

at det er fint, at Mette Frederikse­n presser de borgerlige yderligere på udlaending­epolitikke­n. Men socialdemo­kraterne går ligesom Løkke og co. i en stor bue uden om den varme islam-grød: moskéernes og imamernes magt, islamiseri­ng i det offentlige og Koranens mildest talt problemati­ske budskab.

Nicolai Sennels København

at man mener, at socialdemo­kraternes asylpoliti­ske forslag er urealistis­k. Det er vores velfaerdss­amfund også, hvis forslaget ikke kan gennemføre­s. Må jeg foreslå, at man så betaler andre lande for at drive lejrene, og at man bruger aflagte krydstogts­kibe til at huse de kriminelle afviste asylsøgere og dem på såkaldt tålt ophold.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark