Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Undgå at overspise og hold øje med din vaegt. Din dag lysner op af uventet indkomst. Gennem venner vil du skabe vigtige kontakter med nye mennesker. I løbet af dagen bliver du konfronter­et med virkelighe­den, hvilket får dig til at se bort fra kaerlighed.

LØVEN 22/7-22/8

Lad ikke småting gå dig på - og brug ikke for mange penge på laekkerier til dig selv. Brug din energi på at udtaenke planer for fremtiden og saet derefter i gang for at indfri dine mål. I dag kan du udrette en hel masse, hvis bare du holder tungen lige i munden.

SKYTTEN 22/11-20/12

Bevar din forstand og fokuser på dit helbred. Husk på, at alt godt og ondt kun kan tillaegges vaerdi gennem dit sind. Investerin­ger bør foretages med et langsigtet mål. I dag bør du hverken låne penge eller låne penge ud til andre.

TYREN 20/4-20/5

Dit job kan tage en stor bid af dig i dag. Du vil med sikkerhed vaere traet, når du kommer hjem senere. Du er god med folk i dag og forstår deres behov - men pas på med at tale dem for meget efter munden. Det kan nemlig have negative økonomiske konsekvens­er for dig, hvis du gør.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Tilbagegan­g er i kortene - og det har at gøre med dit helbred eller en mangel på mulighed for at udføre en speciel opgave på jobbet. Brug dit rationelle handlingsm­ønsker til at få dig op i gear igen. Økonomisk super dag - bare pas på dit fordrug ikke overstiger dit budget. Der vil ske aendringer i hjemmet.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Du vil højst sandsynlig­t modtage godt nyt i dag. En person, med store ambitioner og gode idéer, vil tage en del af din tid. Du har ikke det samme overskud af energi, som du plejer - så overbelast ikke dig selv mere, end du føler du kan baere. Dette gaelder primaert på dit arbejde.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Lad ikke frygt farve dit humør sort. Frygt er intet andet end en forestilli­ng i dit sind. Dit sind er så staerkt, at det kan skrue på de ventiler, der skabte frygten til at starte med - hvis du bare vil lade det. Hold dig fra at placere penge i ahtier eller andre former for aktiver.

VAEGTEN 23/9-22/10

Diverse ubehag og frustratio­n kan fra morgenstun­den virke belastende på dig. Økonomisk kommer det til at bedre. Brug dagen på at pleje dine venskaber og dit forhold. Det vil give et meget positivt afkast på laengere sigt. Romantisk set kommer din aften til at funkle af højt humør og glaede.

Vandmanden 20/1-18/2

Styrk dig selv mentalt og giv dig selv den ros du fortjener. Du vil tabe dine penge, hvis du styrter ud i nye investerin­ger uden at have overvejet dine muligheder omhyggelig­t.

KREBSEN 21/6-21/7

Giv slip på fortiden hvis du vil have det bedste ud af dagen. De elementer fra fortiden, der spøger bagerst i dit sind, bidrager ikke med andet end dårlig energi. Dine tidligere investerin­ger kan give afkast - foretag ikke nye i dag. Dine børn gør deres bedste for at glaede dig.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Din høje selvtillid udgør et perfekt redskab til at komme igennem dagen på bedst mulig vis. Der vil vaere fart over feltet, men du vil ikke have problemer med at restituere din energi bagefter. Langsigted­e investerin­ger skal du reagere positivt på.

FISKENE 19/2-19/3

Vaer en god ven og forsøg at taenke på dem før dig selv. I dag er dine venskaber skrøbelige, så se dig for. Vaer ikke for gavmild, da folk ikke vil gengaelde dine tjenester. Hold hellere fast på pengene og brug kun på dem, som oprigtigt har brug for det.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark