Ekstra Bladet

Legende: David motiverede Caroline til grand slam

- troels

Hun har hørt til blandt de mangeårige kritikere af Caroline Wozniackis spillestil, men efter den danske grand slam-triumf i Australien bøjer Chris Evert sig nu for det, hun har set på det seneste, og som kulminered­e den aften på Rod Laver Arena.

Men hun mener også, at triumfen i højere grad bygger på noget mentalt end noget rent tennisfagl­igt, siger hun til Tennis World. Og her traekker hun i høj grad Carolines amerikansk­e forlovede, David Lee, med ind i ligningen.

– Jeg føler, at han virkelig har bibragt hende mere inspiratio­n og motivation, siger hun om den tidligere basketball-stjerne.

– Han har vaeret der, og han har gjort det. Han ved alt om, hvad pres er.

– Med hans tilstedeva­erelse er der en aura af tro omkring hende og en bedre fornemmels­e for at kunne fokusere, siger den 18-dobbelte grand slam-vinder i single og sender en stor buket efter Caroline.

Godt at vaere Caroline igen

– Hun har gjort sig fortjent til det.

– Det var naesten noget, der skulle ske. Skaebnebes­temt.

– Hun vandt saesonfina­len, blev forlovet og vandt Australian Open.

– Det er godt at vaere Caroline Wozniacki lige nu, siger Chris Evert, som også gaetter på, at David Lee har en aktie i, at danskeren overhovede­t stadig er aktiv.

– Det kan skyldes David og den motivation.

– Hun har altid sagt, at når hun er lykkelig uden for banen, så er hun det også på banen.

– Han har sikkert også bidraget til at gøre hende mere aggressiv.

– Han var selv en aggressiv spiller.

– Han så, at hendes fundament var hendes stabilitet, og han har formentlig sagt til hende: ’Gå efter dine slag, og tro på dig selv’.

Han har vaeret der, og han har gjort det. Han ved alt om, hvad pres er

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Chris Evert gaetter på, at David Lee har en aktie i pokalen, fordi han gav sin forlovede ny motivation.
FOTO: RITZAU SCANPIX Chris Evert gaetter på, at David Lee har en aktie i pokalen, fordi han gav sin forlovede ny motivation.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark