Ekstra Bladet

DØGN-RAPPORTEN

- nbm

NAESTVED: To chokoladeg­lade butikstyve blev tilbagehol­dt i Kvickly på Kvaegtorve­t. Da politiet undersøgte deres bil, blev der fundet 145 plader chokolade og mere end 700 trepakkers tyggegummi. De to maend, der begge er 24 år og fra Rumaenien, blev anholdt og sigtet for butikstyve­ri.

KOKKEDAL: En Toyota, som stod på en pplads ved Byengen, udbraendte. Branden opstod i motorrumme­t, og ruderne i bilen sprang på grund af varmeudvik­ling. Under branden har der ikke vaeret fare for de omkringlig­gende bygninger.

KORSØR: Politiet fik en anmeldelse om, at en 24-årig mand havde kraenket en dreng ved en skole på Dahlsvej. En kvinde havde overvaeret episoden og blev slået af manden, da hun forsøgte at stoppe det. Den 24-årige mand blev anholdt og sigtet for blufaerdig­hedskraenk­else, vold og haervaerk.

MARIBO: Der udbrød brand i et hus på Kirkevejen i Hillested. Der var i alt syv personer i huset, som alle blev reddet ud. To voksne personer blev fløjet til Rigshospit­alet til behandling for deres skader, og de resterende blev undersøgt og behandlet på Nykøbing Sygehus. Brandtekni­kere skal nu undersøge, hvordan branden er opstået.

DYBVAD: En politipatr­ulje stoppede en varebil med påhaengsvo­gn på Ålborgvej. Chaufføren talte i mobiltelef­on, men det viste sig, at det ikke var den eneste forseelse, der kunne noteres. Patruljen bad chaufføren om at blaese i alkometere­t, og den viste en promille på 1,00. Chaufføren blev anholdt og medtaget til blodprøve.

HOLBAEK: Der udbrød en voldsom brand i børnehaven Eventyrlun­den, og brandvaese­net blev tilkaldt for at slukke branden. Ingen kom til skade. Politiet kender endnu ikke brandårsag­en, men efterlyser vidner til episoden.

RØNNE: En 18-årig kvinde blev sigtet for falsk anmeldelse, efter at hun sidste år anmeldte, at hendes udleverede baerbare skole-pc var blevet stjålet. Dette viste sig dog at vaere i strid med sandheden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark