Ekstra Bladet

Mere end et beskyttels­esrum

-

Sovevaerel­set fungerer dog ikke kun som beskyttels­esrum, understreg­er Janni Ree med et smil. Det er også her, at parret er intime, giver hinanden massage og ser film.

Frem fra skuffen finder den 47-årige rigmands-kone en glidecreme fra Joan Ørting. Den er de glade for. De bruger den dog blot som massageoli­e i sengen, siger Janni Ree og viser den frem til kameraet.

Jannis to hunde nyder også godt af den store, bløde seng. Hundene sover i den ene side af sengen, Janni ligger i revnen, og Karsten i den anden side.

Nogle gange vågner den tidligere Oddset-pige op med så ondt i ryggen efter en nat i revnen, at hun må tage smertestil­lende.

Hundene bliver, basta

Men det er slet ikke en mulighed, at hundene sover på gulvet. De skal sove der, understreg­er hun.

Det er ingen hemmelighe­d, at Janni har en stor forkaerlig­hed til dyr. Af samme grund har hun flere forskellig­e bamser, der forestille­r små tigre og bjørne, i vindueskar­men.

Det er også i sovevaerel­set, at parret laeser bøger og ser tv. Karsten laeser altid bøger om økonomi, fortaeller Janni Ree, mens hun kigger hen på hans natbord med et skeptisk blik.

På hendes natbord ligger bogen ’Ildbarnet’, og ovenpå står en neglelak. Når tv’et er taendt, står det altid på enten TV2 News eller DR2, medmindre Janni er heldig at få lov til at se en thriller eller en tøsefilm.

 ??  ?? Janni har venstre side, og højre side er Karstens.
Janni har venstre side, og højre side er Karstens.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark