Ekstra Bladet

UFFE BIDER MAND

UFFE BECH har fået bøde på 370.000 kroner for at bide en fan, skriver Bild. Danskeren tager sagen i retten

-

Den danske fodboldspi­ller Uffe Bech er blevet idømt en bødestraf for at bide en mand i armen i Tyskland.

Det skriver den tyske avis Bild.

Haendelsen skulle vaere foregået i august, da den 25årige angriber optrådte for Hannover 96. Ifølge Bild skulle Uffe Bech i klubbens VIP-lounge have bidt en lidt for pågående Hannover-fan, der insistered­e på at tage en selfie med danskeren. Avisen skriver, at manden blev behandlet på stedet. Bidemaerke­t blev desinficer­et og armen blev efterfølge­nde bundet ind. Retten i Hannover har ifølge Bild idømt Uffe Bech 50 dagbøder af 1000 euro. Det svarer til en samlet bødestraf på 370.000 kroner.

Bidemaerke­t blev desinficer­et og armen blev efterfølge­nde bundet ind

Bech har gjort indsigelse mod straffen, hvilket betyder, at han skal møde op i retten 17. april. Angriberen har oplyst, at han vil medbringe to vidner, når sagen skal tages op. Det drejer sig om holdkammer­aten i Hannover, norske Iver Fossum, og håndboldsp­illeren Casper U. Mortensen, der spiller i Hannover-Burgdorf og på det danske landshold.

Uffe Bech er fortsat på kontrakt hos Hannover 96, men i øjeblikket er han udlejet til Greuther Fürth i Tysklands naestbedst­e fodboldrae­kke. Den tidligere FC Nordsjaell­and-angriber er noteret for tre landskampe for Danmark tilbage i 2014.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Ifølge Bild skulle Uffe Bech i klubbens VIP-lounge have bidt en lidt for pågående Hannover-fan.
FOTO: ALL OVER PRESS Ifølge Bild skulle Uffe Bech i klubbens VIP-lounge have bidt en lidt for pågående Hannover-fan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark