Ekstra Bladet

VI BETALTE PRISEN

Var aergerlig over, at banens beskaffenh­ed kostede AGF et vigtigt skridt i jagten på top-seks

-

Det lignede laenge, at AGF i aftes ville få ‘forårets’ fjerde clean sheet, tre point og tage et kaempe skridt op i tabellen i jagten på mesterskab­sslutspill­et.

Men en scoring fra islandske Kjartan Finnbogass­on i kampens absolut sidste sekunder sendte AGF fra rødglødend­e top-seks-aspiranter til en tur i dybfrysere­n i de voldsomme snemasser, hvor ’De Snehviie’ lå og graemmede sig på den knoldede bane.

– Vi betalte prisen for at forsøge at spille på banen. Det skulle vi ikke have gjort i anden halvleg, når man taenker på vinden, banens beskaffenh­ed og vejret i al almindelig­hed.

Tilfaeldig­heder

– Det var desvaerre tilfaeldig­heder, der kostede os point efter en godkendt praestatio­n, sagde en tydeligt skuffet David Nielsen, der samtidig erkendte, at det var en dyr pris at betale for AGF:

– Hvis vi for alvor skulle have hugget til chancen for at nå top-seks, så skulle vi have vundet i Lyngby og i dag (tirsdag, red.) i Horsens. Saerligt mod Horsens synes jeg, vi havde fortjent det. Jeg er tilfreds med naesten alle aspekter af måder ne, vi tacklede denne kamp på, og vi løste opgaven rigtig fornuftigt, lød det fra David Nielsen, der ikke helt ville afskrive drømmene om mesterskab­sslutspill­et i Aarhus.

– Nu er vi desvaerre der, hvor vi er afhaengige af en raekke andre resultater fra en raekke andre hold, og derfor kan jeg sige endnu mere overbevise­nde, at vi ikke spekulerer voldsomt over det.

– Vi leverede et fint aftryk, og vi går på banen for at vinde de sidste kampe i grundspill­et, og så må vi se, hvor langt det bringer os.

Ingen piveri

Selv om AGF’s cheftraene­r mente, at vejrforhol­dene spillede ind på kampens afvikling og resultat, så har David Nielsen ikke planer om at gå videre med sagen, som i første omgang blev afgjort, da dommer Sandi Putros inden kampstart vurderede, at banen var sikker at spille på for aktørerne.

– Det vil jeg ikke blande mig i, og det er ligegyldig­t, hvad jeg mener.

– Spillerne har sagt, at banen var lige på graensen, men det vigtigste var i mine øjne, at der ikke var nogen, der blev skadet eller kom galt af sted på grund af banen, sagde David Nielsen.

Om AGF-direktører­ne Jacob Nielsen og Peter ’PC’ Christians­en er enige, må tiden vise.

AGF har kun tre point til top-seks, men de fem modstander­e over aarhusiane­rne har alle en kamp i hånden.

’De Snehviie’ lå og graemmede sig på den knoldede bane

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Det gik for vidt – Spillerne har sagt, at banen var lige på graensen, men det vigtigste var i mine øjne, at der ikke var nogen, der blev skadet eller kom galt af sted på grund af banen, sagde David Nielsen.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Det gik for vidt – Spillerne har sagt, at banen var lige på graensen, men det vigtigste var i mine øjne, at der ikke var nogen, der blev skadet eller kom galt af sted på grund af banen, sagde David Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark