Ekstra Bladet

Strid om fodtøjsafl­ytning

-

Det er ikke de to fuldgyldig­e rockere, der har haft mikrofoner i skoene. Det har derimod den tiltalte ’højre hånd’ samt en yngre mand, der er tiltalt for at vaere bodbestyre­r.

Og saerligt sko-mikrofoner­ne afstedkom protester fra forsvarets side.

Peter Secher, der er forsvarer for Jørgen ’Fehår’ Rinke, har siden august i fjor jaevnligt bedt om at få en kopi af dommerkend­elsen, der giver tilladelse til den spektakula­ere sko-aflytning.

Otte dage

Og den har han ikke fået, harcelered­e han ved gårsdagens retsmøde.

– Jeg forbeholde­r mig retten til protest mod, at indholdet fra sko-aflytninge­rne bliver fremlagt i retten, hvis ikke jeg får den, sagde advokaten.

Retsforman­den, Merete Engholm, gav herefter anklageren otte fremskaffe de

– Man skulle tro, at de efter otte måneder og utallige rykkere er i stand til at give forsvarern­e det materiale, de efter loven har krav på, sagde Peter Secher efter retsmødet.

Også Anders Schønneman, forsvarer for den anden HA-rocker, viste sin utilfredsh­ed ved gårsdagens retsmøde.

De fleste andre i sagen blev anholdt i begyndelse­n af april i fjor. Schønneman­ns klient blev først anholdt i november.

– I den her sag har politiet skaerpet efterforsk­ningen således, at man har efterforsk­et ud fra, at min klient var bagmand i sagen.

Han mener dermed, at politiet har vaeret ramt af tunnelsyn og dermed har ’skabt’ hans klient som en vaesentlig brik i sagen. dage til at omtalte kendelser.

 ?? FOTO: STINE TISVILDE ?? Politiet mener, at hashringen tjente penge på salg af hash i Christiani­as Pusher Street.
FOTO: STINE TISVILDE Politiet mener, at hashringen tjente penge på salg af hash i Christiani­as Pusher Street.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark