Ekstra Bladet

Derfor så Okore rødt: Jeg måtte forsvare mig

-

Det var i rent selvforsva­r, at AaB’s anfører, Jores Okore, endte med at se rødt i overtiden. Derfor var der ingen vrede hos ham over det røde kort efter en stor batalje med Brøndbys Jan Kliment.

– Jeg sparkede. Det erkender jeg, men jeg gjorde det i selvforsva­r, lød forklaring­en fra Jores Okore.

Han røg op i det røde felt, fordi Jan Kliments i de døende minutter udover at komme med en meget sen tackling også plantede en albue i hovedet på AaB-spilleren.

– Det fik mig til at reagere, som jeg gjorde, selv om det ikke er i orden, konstatere­r Jores Okore, der naturligvi­s var frustreret, fordi han som resten af AaB ikke brød sig om at tabe – og slet ikke på den måde.

Det var aeren, der var på spil, da nordjydern­e i de første 45 minutter blev spillet ud af banen af et toptunet Brøndby-mandskab.

Selv om blødningen med veteranen Kasper Risgaards ord blev stoppet, blev det en aften, som AaB’erne gerne vil glemme hurtigst muligt.

Brøndbys høje pres medførte sjuskefejl på sjuskefejl, og hjemmehold­et havde store problemer med at få bolden over midten.

Samtidigt kunne nordjydern­e overhovede­t ikke følge med gaesterne.

Det så både sløset og tungt ud i 1. halvleg, erkendte traener Morten Wieghorst, der ellers havde proklamere­t, at han efter to gange uafgjort i denne saeson mod Brøndby havde en god plan klar.

 ??  ??
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Jores Okore blev udvist, da han sparkede ud efter Brøndbys Jan Kliment efter en hårdt spillet kamp.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Jores Okore blev udvist, da han sparkede ud efter Brøndbys Jan Kliment efter en hårdt spillet kamp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark