Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hr. Erik Sørensen, Sydals, er åbenbart forblaende­t af det kolossale professorv­aelde, som vi efterhånde­n har fået her i landet, når han synes, at det er så vigtigt at bemaerke, hvad en af slagsen mener om Lars Løkkes moral og dømmekraft. Disse Kloge Åger bliver der flere og flere af, og de udtaler sig efterhånde­n om alverdens ting.

Veber Finnedal København

at jeg laeste i Ekstra Bladet om Sahan. Hun er otte år. Taler dansk, men naesten ikke mere arabisk. Hun foreslår, at man laerer arabisk i skolen, for som hun siger: Når vi bliver sendt hjem til Syrien, forstår jeg ingenting. Regeringen taler om at straffe foraeldre, der har børn, som ikke vil Danmark. Hvorfor taler de ikke om at belønne foraeldre, der lader deres børn integrere?

Fanny Valstorp Adelgade 8

Nysted

at vi ikke har brug for en ghetto-plan. Vi har brug for en islam-plan.

Uden mulighed for at praktisere deres brutale, religiøse love så rejser de af sig selv. Nicolai Sennels København

at det da er en af de mest tåbelige beslutning­er i mands minde, at regeringen har indført, at leveringso­mkostninge­r skal indskrives i bilpriser i annoncer på nettet og i butikkerne, og at FDM kalder det et forhandler-trick, er jo helt hen i vejret. Denne beslutning gør en bilhandel endnu mere uigennemsi­gtig, for nu kan forhandler­en laegge 50006000 kroner mere ind i bilernes pris.

Bent Pedersen

Av. Escandinav­ia 72 Alicante

Spanien

at Ekstra Bladet melder, at ’situatione­n er katastrofa­l’: Europaeisk­e fugle forsvinder. Nye tal: Aldrig før har så mange vaeret i arbejde i Danmark. Der er nok nogle, som opfatter de to saetninger som to forskellig­e ting. Men det kunne jo vaere to ting, som haenger taet sammen: Jo flere borgere der kommer i Europa, des mindre plads er der til naturen.

Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark