Ekstra Bladet

E KENDE MIG Man møder altid dem, der er skeptiske

-

Det store vaegttab vakte Marias interesse for body-fitness og gav hende lyst til selv at stille op i en konkurrenc­e. Hun har altid vaeret fascineret af de staerke kvinder, der stillede op, men havde aldrig nogensinde kunnet se sig selv i den sammenhaen­g.

– Når man vejer 103 kilo og snakker om det, så føles det meget urealistis­k. Men da jeg begyndte at komme ned i vaegt, og man kunne se, hvordan der så ud inde under alt det fedt, så sagde min coach, at jeg nok skulle komme til at stå på scenen.

Og det gjorde hun: 26. maj 2017 stillede Maria Olsen op i en konkurrenc­e i Herning. Det var en stor oplevelse, som hun laerte meget af, selvom hun ikke kom i finalen. Maria møder dog også mange fordomme om bodyfitnes­s og det at vaere en meget veltraenet kvinde.

Folk kigger maerkeligt

– Man møder altid dem, der er skeptiske, fordi de kun ser, hvordan man ser ud lige op til konkurrenc­en, hvor man selvfølgel­ig er meget traenet. Der kan jeg huske, at folk kiggede maerkeligt på mig. Men sådan ser jeg jo ikke ud hele tiden, understreg­er hun.

Hun har vaeret nede og veje 56 kilo, da hun stillede op i konkurrenc­en, men i dag vejer hun 65 kilo og spiser slik, hvis hun har lyst. Hun traener fortsat seks gange om ugen og har ikke taenkt sig at stoppe. Én ting har hun dog laert om at tabe sig: Det er ikke noget, man bliver lykkelig af.

Når man vejer 103 kilo og snakker om det, så føles det meget urealistis­k

– Der er rigtig mange, der tror, at man bliver glad af at tabe sig. Det gør man ikke. Jeg har stadigvaek nogle dage, hvor jeg føler, at jeg har taget ti kilo på, og det hele driller. Det er også det farlige med vaegttab og konkurrenc­er. Man ser resultater, og så skal der bare ske mere.

 ?? PRIVATFOTO ?? Vejede 103 kilo
Maria Olsen har aendret sig utrolig meget de senere år. Da hun var tungest, viste vaegten over 100 kilo. Normalt vejer hun nu omkring 63 kilo som på billedet til venstre, og når hun er klar til konkurrenc­e blot 56 kilo.
PRIVATFOTO Vejede 103 kilo Maria Olsen har aendret sig utrolig meget de senere år. Da hun var tungest, viste vaegten over 100 kilo. Normalt vejer hun nu omkring 63 kilo som på billedet til venstre, og når hun er klar til konkurrenc­e blot 56 kilo.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark