Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 Det bliver en rimelig urolig dag, hvor folk har meninger, og nemt kommer på kant med hinanden. Du holder dig heller ikke tilbage, du er stor i slaget, har holdninger og er markant, og samtidig er det de helt store emner der tages op denne onsdag efter påske. Klinger krydses.

LØVEN

23/7-23/8 Du kan forvente en dag, hvor der er tryk på fra morgenstun­den. Selvom du gerne vil derudaf, og der virkelig skal ske noget, så kan du alligevel godt få benet lidt forkert ud af sengen i dag. Der er måske ting, der i sidste øjeblik driller eller forsinkes, men du er kreativ som få.

SKYTTEN

23/11-21/12 Du går til stålet i dag, giver dit besyv med og er klar til at slå et ordentligt slag i bolledejen. Pas på, at du ikke opfattes som alt for fremme i skoene. Det vil du i hvert fald let blive skudt i skoene. Man kan selvfølgel­ig sige, at man skal udfylde sine sko, og dine er kridtet i dag.

TYREN

21/4-21/5 I dag er der gang i snakken, folk er livlige omkring dig, og du kan måske naesten ikke følge med i strømmen af ord. Du har i hvert fald mest lyst til at vaere i dine egne tanker, måske af filosofisk art. Tanker om liv og død, og den slags store emner. Du er ikke til small talk i dag.

JOMFRUEN

24/8-23/9 På hjemmefron­ten kan bølgerne gå højt i dag, og det er ikke altid let at vaere en familie, det har de fleste nok måttet sande. Forskellig­hed er på dagsordene­n, og det er måske lidt en dag hvor alle har brug for, at få lov til at udtrykke deres individual­itet. Bor du alene, er det nemt.

STENBUKKEN

22/12-20/1 En klog mand sagde engang, at man ikke skal tale, medmindre man kan forbedre stilheden. Det udsagn vil du sikkert principiel­t som Stenbuk gå ind for. Nemlig at tale er sølv og tavshed er guld, og at man generelt skal veje sine ord. I dag er du dog usaedvanli­gt stille.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Kaerlighed­slivet kan vaere praeget af høje bølger, og hvis du er i forhold, skal du nok lytte ekstra godt efter, hvad din partner forsøger at sige. Ord kan man bruge til at forstå hinanden, men de kan også blive til våben. Våbenhvile­n er sikret, hvis du holder dig fra krigsstien.

VAEGTEN

24/9-23/10 Du kan få svaert ved at nå det hele, det kniber her efter ferien, hvor alle lige skal hjaelpes lidt i gang. Desvaerre indser alle ikke den detalje, og det kan resultere i, at folk bider af hinanden, også i trafikken hvor der sikkert “dyttes” heftigt. Du kan bevare roen, og lade de andre slås.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Som Vandmand er du altid en ivrig debattør, og har meninger, og det er sjaeldent om små ubetydelig­e emner, det er oftere om emner der kan få folk op af stolene. Du er også ofte en aktiv bruger af sociale medier. Hvis det er tilfaeldet, så overvej hvad du “poster”.

KREBSEN

22/6-22/7 Du har får en travl og heftig dag på jobbet, der er ingen “kaere mor”, selvom du naesten akkurat kommer fra påskeferie. Folk arbejder hårdt omkring dig, og det er bare om at haenge i og følge tempoet. Folk vil let hidse sig op, hvis ikke alle ligevaerdi­gt løfter dagens opgaver.

SKORPIONEN

24/10-22/11 Dine vaerdier undviger ikke dagsordene­n. Hvad betyder noget? Er det vigtigt hvad andre siger om én? Eller er det vigtigere, at man blot selv ved, hvad man står for? Den slags tanker kan du gøre dig i dag, vi bliver alle udsat for kritik, fra tid til anden, men du kender dit vaerd.

FISKENE

20/2-20/3 Folk vil frem i verden i dag, og det vil du også. Når det kommer til dine ambitioner, går de ofte i retning af, at komme til bunds i tingene. Din kundskabst­ørst er stor, og du vil ud på det dybe. Du kan nemt komme på for dybt vand, hvis du indleder alt for mange diskussion­er.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark