Ekstra Bladet

DET ER LØGN!

Ståle Solbakken mener, at Tøfting lyver, når han siger, at han sendte Brian Priske ud ad døren med en svada, da assistentt­raeneren tidligere på saesonen fik sparket i FCK

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Ståle Solbakken giver nu

Stig Tøfting igen.

De to kronragede kamphaner var begge karismatis­ke skikkelser i deres aktive tid på banen, og nu er de havnet i en duel på ord uden for banen.

Ekstra Bladets fodboldkom­mentator, Stig Tøfting, var i går efter Solbakken, som han kaldte ubehøvlet.

Det skete på baggrund af FCK-managerens hårde ord om FC Nordsjaell­and efter 2-1-sejren over FC Nordsjaell­and.

– Jeg kan godt lide Ståle personligt, og han er fandeme ikke kedelig. Men jeg forstår ikke, hvorfor han skal sparke nedad, når han får chancen.

– Da Brian Priske forlod FCK, måtte jeg ryste på hovedet, da jeg laeste, at Ståle mente, det skulle vaere sket for laenge siden. Hvorfor sende Priske afsted med den svada? sagde Stig Tøfting blandt andet, og det er faldet Ståle Solbakken for brystet.

Ståle: Vi var enige

Han kan også lide Tøfting personligt, men mener ikke, at plaeneklip­peren taler sandt, når han siger, at Priske blev sendt ud ad døren i Parken med en svada.

– Nu har jeg et par gange hørt Stig Tøfting sige det. Både i Ekstra Bladet og ’Onside’, men det er løgn!

– Brian og jeg var og er enige om, at samarbejde­t burde vaere stoppet allerede efter sidste saeson. Så når jeg siger det, sparker jeg ikke til Brian. Det var noget, vi begge var enige om. Ikke jeg, men vi, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Nordmanden og den nu tidligere assistentt­raener var grundlaegg­ende uenige om for meget i deres samarbejde, men holdt alligevel fast i hinanden frem til landskamps­pausen i begyndelse­n af september.

Først der blev skilsmisse­n en realitet, selvom den ifølge Solbakken (og Priske!) burde i vaere blevet det nogle måneder før.

– Vi skulle ikke have ventet. Det er en fejl, og Brian og jeg er enige om, at vi ventede for laenge.

– Så når jeg siger, at det burde vaere sket for laenge siden, er det både Brians og min mening, siger Ståle Solbakken, der også får et par verbale tacklinger af Tøfting for sin kradse kritik af FC Nordsjaell­and.

Lagt i kakkelovne­n

Ekstra Bladets fodboldkom­mentator forstår ikke nordmanden­s behov for at udtale sig nedgørende over for andre.

– Ja, jeg var kritisk over for FC Nordsjaell­ands bane og deres europaeisk­e historie, og det holder jeg fast i.

– Men jeg sagde også gode ting om FC Nordsjaell­and. De har et godt koncept, en rigtig dygtig traener og mange gode unge spillere, siger Ståle Solbakken, der kaemper med netop nordsjaell­aenderne om den tredjeplad­s, der giver adgang til en playoff-kamp om en plads i Europa League.

Og med udtalelser­ne efter opgøret i Parken anden påskedag er der i hvert fald lagt i kakkelovne­n til de to holds møde senere på saesonen i Farum på den bane, som Solbakken kalder en skaendsel for Danmark …

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Gal i skralden Ståle Solbakken og Stig Tøfting var begge karismatis­ke skikkelser i deres aktive tid på banen, og nu er de havnet i en duel på ord uden for banen.
FOTO: LARS POULSEN Gal i skralden Ståle Solbakken og Stig Tøfting var begge karismatis­ke skikkelser i deres aktive tid på banen, og nu er de havnet i en duel på ord uden for banen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark