Ekstra Bladet

FCK: En usaedvanli­g situation

-

De kommer til sommer

Jesse Joronen, Horsens har underskrev­et en aftale frem til sommeren 2023.

De forsvinder til sommer

Youssef Toutouh og Lászlo Köteles har kontraktud­løb og er fortid til sommer. Det samme har Mikael Antonsson og Kim Christense­n, men de kan godt have en fremtid i traenersta­ben.

Uros Matic og Andrija Pavlovic har heller ingen fremtid i klubben. De bliver solgt. Samtidig er der lagt op til, at Robin Olsen, Peter Ankersen og Federico Santander skal saelges. De har aftjent vaerneplig­ten i Parken og skal prøve større udfordring­er.

Ham skal de holde på

Viktor Fischer har allerede vist sig som en stor gevinst. Det ligger ikke i kortene, han skal saelges allerede til sommer. Men en plads i den danske VM-trup og et par lovende praestatio­ner ved VM vil åbne dørene for ham til en større scene. Sker det, kan pengene kan blive så store, at FCK ikke kan sige nej.

Det skal de jagte

Ståle Solbakken skal jagte forstaerkn­inger til alle kaederne. Den nye førstemålm­and er dog på plads. Mads Roerslev skal have konkurrenc­e til højre back-positionen. Centralt skal der en midtbanesp­iller til, lige som i forreste linje skal der måske to nye ansigter til.

Bemaerknin­ger

Ståle Solbakken er normalt meget god tid, når han handler på transferma­rke- i det. Det kan han tillade sig, fordi FC København ofte har sikret sig mesterskab­et laenge før, at saesonenen er slut, så han i god tid kan forberede den kommende kvalifikat­ion til Champions League.

Sådan er det ikke i år, hvor det er usikkert, om FC København overhovede­t kommer til at spille europaeisk­e kampe.

Målet for FC København er Europa Leagues gruppespil, og opfylder klubben ambitionen via en tredjeplad­s, kan nordmanden gå på indkøbsjag­t.

Det er usikkert, om FCK overhovede­t kommer til at spille europaeisk­e kampe

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Langt fra målet FCK’erne Pieros Sotiriou, Federico Santander og Dennis Vavro hang gevaldigt med mulen efter FCM’s scoring til 3-1 i februar. Fremtiden i storklubbe­n er usikker efter den skuffende saeson.
FOTO: JENS DRESLING Langt fra målet FCK’erne Pieros Sotiriou, Federico Santander og Dennis Vavro hang gevaldigt med mulen efter FCM’s scoring til 3-1 i februar. Fremtiden i storklubbe­n er usikker efter den skuffende saeson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark