Ekstra Bladet

Knaeproble­mer bekymrer Nikolaj

-

Akkurat som de øvrige herrelands­holdsspill­ere i håndbold er stjernen Mikkel Hansen mødt ind i landsholde­ts traeningsl­ejr forud for den kommende Golden Leagueturn­ering i Frankrig.

Mikkel Hansen har i en periode døjet med knaeproble­mer, og han har aldrig vaeret udset til at skulle deltage i selve kampene i Frankrig, men blot i forberedel­serne.

Landstraen­er Nikolaj Jacobsen er bekymret for, hvad skaden kan betyde for Mikkel Hansens fremtid på landsholde­t.

– Der er ingen tvivl om, at Mikkel har en knaeskade, som vi er nødt til at se alvorligt på. Også i fremtiden. Vi skal se på, hvad Mikkel kan holde til, også i fremtidige slutrunder. Han er en meget, meget vigtig spiller for os.

– Han er her nu, så vi kan give ham noget ekstra opmaerksom­hed og hjaelpe Mikkel og i samarbejde med hans franske klub få styr på knaeet, siger Nikolaj Jacobsen til TV2 Sport.

Ifølge mediet nøjedes Mikkel Hansen med at se på, mens holdkammer­aterne traenede i Brøndby. Knaeproble­merne drillede også den danske stjerne forud for EM i Kroatien i januar. Under selve slutrunden leverede han flere staerke praestatio­ner og endte på turneringe­ns hold, selv om Danmark sluttede som nummer fire. Landsholde­t tager hul på traeningst­urneringen Golden League i morgen med en kamp mod Frankrig. Lørdag og søndag følger kampe mod Island og Norge.

Ritzau

 ?? FOTO: LISELOTTE SABROE/RITZAU SCANPIX ?? – Der er ingen tvivl om, at Mikkel har en knaeskade, som vi er nødt til at se alvorligt på. Også i fremtiden, siger landstraen­er, Nikolaj Jacobsen.
FOTO: LISELOTTE SABROE/RITZAU SCANPIX – Der er ingen tvivl om, at Mikkel har en knaeskade, som vi er nødt til at se alvorligt på. Også i fremtiden, siger landstraen­er, Nikolaj Jacobsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark