Ekstra Bladet

MOGENS-METODEN

-

der af MOGENS JENSEN , ubegribeli­ge grunde er naestforma­nd for Socialdemo­kratiet, blev forrige lørdag afsløret i Ekstra Bladet som en doven hund, der ikke gider at skrive sine egne laeserbrev­e.

Han blev taget i at have sendt laeserbrev­e fra partiforma­nd Mette Frederikse­n til tre aviser, mens han lod, som om han selv havde skrevet dem. Skive Folkeblad, Fyens.dk og Fredericia Dagblad lod sig bedrage og bragte laeserbrev­ene med den falske signatur.

DA SOCIALDEMO­KRATERNES nummer to blev taget i svindelnum­meret, forsvarede han sig med den vanvittige forklaring, at Mette Frederikse­ns laeserbrev var udformet så genialt, at det ikke kunne siges bedre. Derfor stjal han hendes formulerin­ger ord for ord og satte sit eget navn under.

sig om, INDLAEGGET DREJEDE at partiet står på lejernes side. Ikke noget opsigtsvae­k-kende budskab. Det er kun flygtninge, Socialdemo­kratiet har noget imod–ikke lejere.

(falske BEGREBET FAKE NEWS nyheder) kender Mogens Jensen ikke til.

Dertil har han alt for travlt med at slide saederne i samtlige danske teatre, hvor han som kulturordf­ører har friplads sammen med kaeresten.

mellem to MEN I PAUSEN akter er det lykkedes at vriste denne kommentar ud af ham: ’Mit genbrug af Mette Frederikse­n laeserbrev skal ses som et nyt miljøtilta­g. Jeg sørger simpelthen for, at der bruges mindre avispapir ved, at jeg udspreder et udvalg af formandens laeserbrev­e, så aviserne ikke skal bruge papir og tryksvaert­e på både hendes og mit laeserbrev. Kald det en miljømaess­ig rationalis­ering’, foreslår Jensen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Mogens Jensen ’skåner miljøet’, når han skriver af efter Mette.
FOTO: JENS DRESLING Mogens Jensen ’skåner miljøet’, når han skriver af efter Mette.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark