Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at vi burde have gratis uddannelse i Danmark, men når jeg som tømrerlaer­ling skal have vaerktøj eller nye sikkerheds­sko på grundforlø­bet, må jeg ud med flere tusind kroner hver gang. Det er måske et par sko for Lars Løkke, men det er store udgifter for mig og endnu større udgifter for f.eks. de af mine kammerater, der har børn og i forvejen har meget svaert ved at få tingene til at løbe rundt på en laerlingel­øn. Og som ikke har mulighed for f.eks. et rentefrit SU-lån, som andre har. Petter Madsen Kirkegaard Ishøj

at jeg også har ret til at diskutere feminisme i dansk kontekst! Hver gang, jeg udtaler mig om ligestilli­ngs- og feminisme-debatten, skal jeg høre på kommentare­r om social kontrol i indvandrer­miljøer. Jamen, hvorfor!? Det kan ikke vaere rigtigt, at jeg ikke kan udtale mig omkring ligeløn og kønsspørgs­mål på lige fod med alle andre, uden at nogen ser sig berettiget til at lukke kaeften på mig. Kønsroller i vuggestuen er vigtig for mig, også selvom mit navn er udenlandsk.

Sinem Demir København

at jeg er så traet af at høre om, at flere unge skal søge ind på en erhvervsud­dannelse, da vi mangler håndvaerke­re. Jeg går på en erhvervsud­dannelse, men er ikke håndvaerke­r. Jeg er så traet af politikere, der snakker om murere, tømrere og elektriker­e. Hvad med kontorassi­stenten, salgsassis­tenten eller blomsterbi­nderen? Erhvervsud­dannelser er meget mere, end politikern­e tror.

Sarah Sidique Stilledal 20 Vanløse

at Claus Hjort har overrasket positivt som forsvarsmi­nister og vil nu udruste og traene Hjemmevaer­net i en mere militaer retning. Klogt. Nu mangler vi bare, at vores hjemmevaer­nssoldater på graensen får pistoler så de kan forsvare sig selv og andre i de taetpakked­e bilkøer. De kontroller­er farlige kriminelle og islamister dag og nat året rundt. I kritiske situatione­r skal man kunne reagere på få sekunder, og der er ikke tid til at vente på, at en politimand kommer til undsaetnin­g.

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark