Ekstra Bladet

Magiske Michael!

-

måske den sportsgren CYKLING ER i verden, hvor udtrykket ’ingen husker nr. to’ kommer bedst til udtryk.

Man kan skovle nok så mange paene placeringe­r sammen, men kun vinderne bliver hyldet og henter respekt.

Michael Valgren var naturligvi­s allerede en etableret rytter, og specielt sejren i årets ’Omloop Het Nieuwsblad’ sendte ham et nøk op i feltets hierarkie.

ikke måle sig med DET KAN DOG den monumental­e sejr i Amstel Gold Race, som han på uimodståel­ig vis kørte hjem i går.

Den blev vundet mod nogle af verdens bedste afsluttere såsom Peter Sagan og Alejandro Valverde, ligesom vindertype­r som Julian Alaphilipp­e og Roman Kreuziger blev afvist.

Ren verdenskla­sse, magisk, karrierens i saerklasse største bedrift af Valgren – og en af årets største danske idraetspra­estationer.

Ren ’Danish Dynamite’, som Valgren selv udtrykte det. Fordi sejren kom i hus med hjaelp fra Jakob Fuglsang.

er ikke hverdagsko­st KLASSIKER-SEJRE i dansk cykling, men det kan det måske blive. I hvert fald er potentiale­t til stede, og dansk cykling står med en sjaeldent gylden generation til lige netop endagsløbe­ne.

Mads Pedersens andenplads i Flandern Rundt taler sit tydelige sprog, men også folk som Magnus Cort og Søren Kragh Andersen kan tale med om den ypperste placering i endagsløbe­ne.

ofte øjnene rettet

JA, VI HAR mod den naeste etapeløbsr­ytter, der kan sende danskerne i ekstase i Tour de France, men en praestatio­n som Michael Valgrens er ganske enkelt unik.

var et vaskeaegte SEJREN I GÅR mesterstyk­ke!

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark