Ekstra Bladet

Vred Ståle Solbakken: ’Er du seriøs eller!?’

-

Ståle Solbakken kom op i det røde felt i mødet med pressen efter derby-nederlaget i Brøndby. En reporter dristede sig til at spørge nordmanden, hvorfor ikke Zeca eller Kvist havde sparket det straffespa­rk, som Robert Skov endte med at sende på overligger­en. Og det var ikke aftenens bedste spørgsmål ifølge FCK-manageren …

– Zeca eller Kvist sparke straffespa­rk!? Er du seriøs eller? De, som tager straffespa­rk, er dem, som har taget straffespa­rk før. Zeca har taget nul straffespa­rk i sit liv, Kvist har aldrig taget et straffespa­rk til traening.

– Hvis ikke du er mere end seriøs end det … sagde Solbakken, vendte hovedet den anden vej og forklarede, hvorfor det var Skov, der blev sat til at sparke:

– Pieros og Fischer er straffespa­rks-skytterne, men Pieros var skiftet ud, og Fischer var tydeligvis skadet.

– Så har vi to mand, der har taget straffespa­rk for deres tidligere klubber: Skov og Vavro. De skulle så blive enige om, hvem der tog det.

FCK-manageren var mere tilfreds med spillet end straffespa­rks-spørgsmåle­ne, men stod for anden kamp i traek med nul point efter en ellers god praestatio­n.

Tabt de to bedste kampe

– Det er vaeldig hårdt for os at stå med nul point. Det var svaert at se det ende med det midt i 2. halvleg, da vi får straffespa­rk. Nu har vi tabt de to bedste kampe, vi har spillet i foråret. Det er fakta.

– Men jeg synes, at vi har et spaendende hold i gang, og jeg er meget fortrøstni­ngsfuld. Vi er i faerd med at blive et godt hold igen, sagde Solbakken, der dog efterlyste noget ’winning edge’, som han kaldte det:

– Vi mangler lige det sidste af det. Det har mine tidligere FCK-hold haft.

FC København er trods nederlaget stadig i spil til bronzen og en plads i Europa League, da FC Nordsjaell­and tabte 1-2 til FC Midtjyllan­d.

Afstanden til nordsjaell­aenderne er fortsat seks point.

gisle og mgw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark