Ekstra Bladet

Frankfurt er drømmeskif­tet

VILDT COMEBACK:

-

Frederik Rønnow får en fantastisk afsked med Brøndby, når han til sommer rejser til Frankfurt.

Kronen på vaerket kan blive mesterskab­et, der skal deles ud på sidste spilledag 21. maj. Men i dag skal landsholds­reserven have sin fremtid på plads.

Brøndby forhandled­e torsdag en aftale på plads med Frankfurt om et skifte for Rønnow til en vaerdi på 21 millioner kroner. Nu saetter keeperen sig i dag på et fly med kurs mod Frankfurt for at gennemgå laegetjekk­et og ordne de personlige forhold, så fremtiden de kommende fire år fra 1. juli foregår i den tyske Bundesliga.

– Tyskland passer perfekt til mig. Der har vaeret engelske klubber indover, men den engelske liga er mere fysisk, så jeg tror, det kan blive rigtig godt. Men der mangler stadig nogle ting at gå i orden. Derfor tager jeg ikke glaederne på forskud. Jeg vil godt have sat min signatur på en aftale først, siger Frederik Rønnow.

Sportsdire­ktør Troels Bech forhandled­e aftalen på plads med Frankfurt i torsdags. 21 mio. kr. får Brøndby. Men det var uhensigtsm­aessigt for Rønnow op til et derby mod FCK at rejse til Frankfurt. Derfor rejser han i dag på smuttur derned.

– Jeg tror, Frankfurt kan blive rigtig godt. Jeg har jo her i Brøndby vaeret en del af den tyske mentalitet, siger keeperen, der var bekendt med, at de to klubber var langt fremme i forhandlin­gsforløbet.

– Interessen fra Frankfurt har stået på laenge. Jeg har talt med en del mennesker, men har nu ikke brugt Alexander Zorniger så meget i det her forløb, forklarer han.

Det foreståend­e klubskifte til Frankfurt påvirkede ikke Brøndby-keeperen i negativ retning. Han leverede en staerk indsats i opgøret mod FC København, hvor han havde flere fine redninger.

Rønnow gik til den rigtige side, da Robert Skov hamrede bolden på overligger­en på straffespa­rket.

– Der var kontakt, da Fischer kom fri. Det var smart lavet af ham. Derfor kunne straffespa­rket også dømmes, selv om jeg trak haenderne til mig, erkender Frederik Rønnow. mgw og gisle

Denis Vavro ......................... 2 Han var rystende usikker fra starten, men spillede sig langsomt op. Han er dog det svageste punkt i FCK-bagkaeden og virker som manden, der ryger ud, når Erik Johansson er klar.

Michael Lüftner ................. 3 Han sparkede vaek på mållinjen før pausen og var impliceret i en situation, hvor Brøndby appellered­e for straffespa­rk. En jaevn indsats. Nicolai Boilesen ................. 3 Han var klart staerkere offensivt end defensivt. Så lidt passiv ud, da Pukki svingede bolden ind til udligninge­n. Offensivt har han meget at byde på.

Robert Skov ......................... 1 Han braendte straffespa­rk, og det hele virker så uforløst. En enorm stor spildproce­nt. Meget skuffende indsats fra ham. Udskiftet kort efter pausen.

Zeca ..................................... 4 Før pausen spillede han, som om han ejede midtbanen. Staerk i den kontroller­ende rolle, hvor han daekker godt af for forsvaret. Spiller samtidig med stort overblik. Rasmus Falk ....................... 4 Hvilket gennembrud ved 1-0-traefferen. FCK får meget mere dynamik og gennembrud­skraft. Han befinder sig godt centralt på midten.

Viktor Fischer ..................... 3 Han løb meget og fik tilkaempet sig et straffespa­rk i kraft af sin hurtighed. Men der er også mange udfald undervejs. Federico Santander ........... 3 Den store, staerke angriber kaempede og sloges. Han vandt en del dueller og har stor betydning for FCK-offensiven, men kom for sjaeldent til afslutning.

Pieros Sotitiou ................... 3 Han var taet på at komme på scoringsli­sten før pausen, men det velplacere­de hovedstød ramte overligger­en. Han måtte dog traekke sig med forstaerkn­ing i baglåret kort efter pausen.

William Kvist ...................... 2 Den detroniser­ede anfører begik det frispark, der endte med at koste point mod Brøndby. Virker ikke skarp og på tidligere tiders niveau.

Jeg har jo her i Brøndby vaeret en del af den tyske mentalitet

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Frederik Rønnow leverede en staerk indsats i opgøret mod FC København.
FOTO: LARS POULSEN Frederik Rønnow leverede en staerk indsats i opgøret mod FC København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark