Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vil du sikkert stå op, før en vis Herre får sko på. Der er nymåne i dit tegn fra den allertidli­gste morgenstun­d, så når solen står op, bør du følge trop. Tag et par nye vigtige beslutning­er. Du kan bare sidde i dér morgentime­rne, og ønske for alle pengene. Gode råd er ikke altid dyre.

LØVEN 23/7-23/8

Dine ambitioner får i dag et gennemsyn. Hvad er det egentlig du vil med tingene? Du kan i roligt og behersket tempo, få skrevet fordele og ulemper ned på et stykke papir, og måske på dén måde få truffet beslutning­erne om, hvad tiden bruges mest fornuftigt og vaerdifuld­t på.

SKYTTEN 23/11-21/12

Arbejde praeger denne mandag, og du vil isaer føle dig kreativ, hvis du møder tidligt. Her vil du kunne overskue tingene fra nye og saerdeles interessan­te vinkler. Du vil virke innovativ på dine kolleger. Så gør det ikke noget, at traeghed praeger mere, efter frokost, hvor tempoet falder.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du tage tyren ved hornene, helt bogstaveli­gt talt. Fra i dag går månen nemlig i Tyrens tegn. Så er det dig der for alvor er i centrum,og dit tempo der er det herskende. Stå ikke alt for tidligt op, hvis du kan undgå det. Sov gerne laenge, og gør tingene langsomt, men effektivt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der skal ske noget i dag. Lige fra du står ud af sengen, kan du maerke en trang til at opleve noget helt nyt. Den bløde mellemvare, og noget der er naesten nyt, dur ikke. Du søger et lille eventyr de kommende dage, du vil sikkert nyde hvis det hele kan foregå udendørs i solen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis du kan, så bliv hjemme i privaten denne formiddag. Du har sikkert lidt gode ideer, der mere vedrører den hjemlige front, end dit arbejde, denne mandag. Så kan du eventuelt møde ind henover middag i stedet, hvor din kreativite­t og din virketrang vil vaere større.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag kan du godt vågne tidligt, og så alligevel have lyst til bare at blive i sengen. I det hele taget vil dit eget selskab vaere mere tillokkend­e for dig , end alt for mange aftaler, med alt for mange mennesker omkring dig. Men du kan nok lokkes til en aftale på tomandshån­d.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan få en romantisk morgenstun­d sammen med din elskede. Hvem siger, at mandag morgen behøver at vaere kedelig? I kunne måske starte en ny tradition. Netop fordi mandag er en tung dag, er det vel dér man skal have en spaendende start på dagen? Prøv det.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er på farten tidligt i dag, og kan nå en bunke, før dagen er begyndt. Du vil kunne nå fra A-Z i et haesblaese­nde tempo, og det vil vaere en af de dage, hvor du spørger dig selv, hvorfor du ikke bare gør sådan hver dag. Efter frokost forkaeler du måske dig selv med lidt impulskøb.

KREBSEN 22/6-22/7

Dagen er god til på den ene side at få truffet et par nye og vigtige beslutning­er, hvor du måske kan udvide dit netvaerk. Men du skal vaere frisk og tidligt på faerde. På den anden side er dagen også god til, stille og roligt at nyde, at du allerede har gode kontakter i dit liv.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Kaerlighed er på tapet for dig i dag. Isaer hvis du er single, kan du i aften få inviteret én, du finder tiltraekke­nde, på en kop kaffe. Har du fri i formiddags­timerne, kunne det allerede vaere dér du skulle tage fat. I hvert fald vil dine sanser vaere staerke i dag, antennerne er helt ude.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan, hvis du altså står tidligt op, laegge et budget for den kommende tid, hvor der sikkert skal ske lidt nye ting, der skal taenkes ind i økonomien. Det har du blik for i dag. Isaer tidligt på dagen. Henad formiddage­n vil du vaere mere interesser­et i at komme lidt ud af røret.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark