Ekstra Bladet

Kevin Magnussen: Det er fedt at se Ferrari vinde

-

Den fedeste gadebil, Kevin Magnussen nogensinde har kørt i, er en La Ferrari. Superhybri­den var ’virkelig voldsom’.

Og så gad den danske racerkører rigtig godt inden for de kommende saesoner få et kontrakt-tilbud fra det italienske storhold.

Men når Kevin Magnussen hylder Ferrari i Haas’ optakt til Aserbajdsj­an Grand Prix skyldes det lige så meget, at Ferrari-motoren er en af grundene til, at det lille team har store forventnin­ger til det kommende løb.

– Jeg synes, at det er fedt at se Ferrari vinde. Det viser, hvilken pakke vi har, når det gaelder motorenhed­en. Den er – hvis ikke den bedste – så mindst på niveau med Mercedes’, fastslår han.

– Det taette konkurrenc­edygtige felt, vi har – isaer omkring midterfelt­et – er spaendende.

– Selvfølgel­ig ønsker vi at vaere i toppen af det. Det er godt for Formel 1 og showet, når konkurrenc­en er så taet i det meste af feltet, mener Kevin Magnussen, som nyder kampen om at vaere ’best of the rest’ efter de tre tophold i Formel 1.

Høje mål for saesonen

– I øjeblikket er vi meget lige med Renault og nok en kende hurtigere end McLaren – i hvert fald under tidtagning.

– Resten af midterfelt­et synes lidt mere svingende i praestatio­nerne, men kan helt sikkert vaere med fremme hos os af og til.

– Renault er formentlig den største konkurrent i midterfelt­et, men jeg synes, vi har en bil, der sagtens kan matche dem. Og når vi klarer os godt, kan vi også slå dem. Det bør vaere vores mål i øjeblikket – at kaempe mod dem, fastslår han.

– Naturligvi­s ønsker vi at forbedre sidste års ottendepla­ds, og jeg tror, det er opnåeligt.

– Vi gør det godt i øjeblikket, når vi taler performanc­e, men hvis vi befinder os i en god position halvvejs gennem saesonen, kan det godt vaere, vi skal saette nye mål, siger Kevin Magnussen.

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? 7. Mekanikern­e flokkes om Kimi Räikkönen i Ferrari nummer Den gode italienske F1-team motor kommer også det amerikansk­e Haas til gode.
FOTO: JAN SOMMER 7. Mekanikern­e flokkes om Kimi Räikkönen i Ferrari nummer Den gode italienske F1-team motor kommer også det amerikansk­e Haas til gode.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark