Ekstra Bladet

VI LEVER ENDNU

Rikke Poulsen og de øvrige Viborg HK-spillere vandt i går over FCM Håndbold og holder dermed fast i semifinale­håbet

-

Viborg HK lever fortsat i slutspille­t i kvindernes bedte håndboldli­ga. I går vandt den jyske håndboldkl­ub lokalopgør­et ude mod FCM Håndbold med cifrene 20-18 i pulje 2.

FCM kunne have sikret en plads i semifinale­n med en sejr. I stedet må klubben nu vente til sjette og sidste runde med at få sin skaebne afklaret. Odense Håndbold har allerede vundet puljen med ni point for fire kampe, mens FCM indtager andenplads­en med fem point for fem kampe.

Uheldige afslutning­er

Viborg har fire point for fem kampe, mens Silkeborg-Voel KFUM er sidst med tre point for fem kampe.

Viborg var bedst i første halvleg af gårsdagens kamp, mens FCM Håndbold havde det svaert og var bagud 7-10 ved pausen.

Alt for meget ansvar blev placeret på skuldrene af Veronica Kristianse­n, der havde lidt uheld med nogle af sine afslutning­er.

FCM’s Louise Burgaard havde også mange afslutning­er, men scorede kun en enkelt gang i de 30 første minutter. Til gengaeld brillerede Viborg-målmand Rikke Poulsen med en redningspr­ocent på 57 før pausen.

Kaempede bravt

Kampbilled­et aendrede sig noget i anden halvleg, og hjemmehold­et fik udlignet til 14-14.

FCM kom senere foran 1715, men Viborg kaempede godt imod og kom foran igen. Cirka et minut før tid scorede Viborg til 20-18, og der blev ikke scoret yderligere.

Viborgs Ann Grete Nørgaard blev kampens topscorer med seks mål, mens Veronica Kristianse­n sendte fem mål i kassen for FCM Håndbold.