Ekstra Bladet

Naegtede at svare på spørgsmål: Jeg har ret til et privatliv

-

Lars Løkke Rasmussen skelnen mellem privat-Lars og statsminis­ter-Lars blev for alvor kendt under sagen om hans forhold til de såkaldte kvotekonge­r.

Tilbage i januar røg Løkke i samråd, efter at Ekstra Bladet havde afsløret, at han havde fået et gratis sommerhuso­phold af stor-fiskeren John-Anker Hametner Larsen samt havde deltaget i kvotekonge­ns firmafest.

I forbindels­e med samrådet ønskede Lars Løkke dog ikke at svare på en raekke spørgsmål om relationen til kvotekonge­n, da han ikke mente, at det havde noget med hans at gøre.

– Jeg har ligesom alle andre mennesker ret til et privatliv. Hvem jeg spiser med privat, hvem jeg besøger privat, hvem jeg bruger min fritid med, det er privat. ministerge­rning

Minister i døgnets 24 timer

– Jeg er meget opmaerksom på, at jeg er Danmarks statsminis­ter, og at jeg i den funktion skal efterleve alle regler og i øvrigt opføre mig ordentligt og repraesent­ere os alle. Men jeg er også nødt til at insistere på retten til at have et privatliv, sagde Løkke i forbindels­e med samrådet.

Tidligere har Løkke imidlertid ladet forstå, at man skam er minister 24 timer i døgnet.

Det skete på et pressemøde 13. april 2010 om, at davaerende udenrigsmi­nister Lene Espersen (K) havde prioritere­t en familiefer­ie på Mallorca over et arktisk møde i Canada.

– Jeg har den holdning, at det at vaere minister er en funktion, og den baerer man på sig hele året alle døgnets 24 timer, uanset hvor man så fysisk opholder sig, sagde Lars Løkke Rasmussen.

 ??  ?? Laeseskole­n under Den Kongelige Ballet hører formelt under N. Zahles Gymnasiesk­ole. Der var her, Lars Løkke Rasmussen troppede op på rektors kontor.
Laeseskole­n under Den Kongelige Ballet hører formelt under N. Zahles Gymnasiesk­ole. Der var her, Lars Løkke Rasmussen troppede op på rektors kontor.
 ??  ?? Det Kongelige Teater i det centrale København, hvor Sólrun Løkke Rasmussen har arbejdet på laeseskole­n under balletten.
Det Kongelige Teater i det centrale København, hvor Sólrun Løkke Rasmussen har arbejdet på laeseskole­n under balletten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark