Ekstra Bladet

Fortsat jagt på gerningsma­end

Politiet leder stadig efter pistolskyt­ter, der sårede en yngre mand i Naestved

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

Hvem skød og hvorfor?

Politiet arbejder stadig på at få klarlagt, hvorfor en yngre mand tidligt fredag aften blev passet op og beskudt, netop som han forlod en tatovør i Naestved.

Endnu har politiet ingen direkte spor efter gerningsma­endene:

– Vi efterforsk­er fortsat bredt i sagen, siger Kim Kliver, efterforsk­ningsleder, Sydsjaella­nds og LollandFal­sters Politi, til Ekstra Bladet.

– Vi har forskellig­e teorier, vi prøver af, tilføjer han.

Politiet føler sig dog sikre på, at gerningsma­endene ramte den person, de gik efter.

To gerningsma­end

Der er tale om to gerningsma­end, som målrettet passede skudoffere­t op foran tatovør-forretning­en. Her affyrede de skud mod manden, der blev ramt i låret.

Efter skyderiet blev den foruretted­e bragt på hospitalet og opereret.

Han blev hurtigt konstatere­t uden for livsfare og stabil.

En raekke af hinanden uafhaengig­e kilder fortaeller til Ekstra Bladet, at offeret har forbindels­e til rygmaerkek­lubben Satudarah.

– Jeg vil ikke komme ind på hvilken klub eller bande, men manden har tilknytnin­g til bandemiljø­et, siger Kim Kliver.

Satudarah-klubbens talsmand, Nicky Terp, afviser, at manden er medlem af klubben eller Satudarahs støtteklub, One Blood.

– Personen, der blev ramt, er ikke en del af Satudarah. Vi har heller ikke nogen støttegrup­pe i Naestved, og vi er ikke i konflikt noget sted i Danmark.

– Vi har mange venner rundt omkring, men vi kan ikke påtage os ansvar, hver gang en ven eventuelt rager uklar med andre, siger Nicky Terp.

Bandeskud

Skyderiet er det seneste af flere, som de seneste ugers tid har plaget området. Blandt andet i Vordingbor­g, hvor der også har vaeret skud.

Politiet mener dog ikke, at de forskellig­e episoder har rod i samme konflikt. I stedet formodes det, at der verserer flere forskellig­e konflikter på samme tid.

– Her kan det handle om stridighed­er med bund i de kriminelle markeder, men der kan også vaere tale om personlige konflikter mellem personer med tilknytnin­g til det lokale rocker- og bandemiljø, siger Kim Kliver.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Politiet tog ingen chancer, da der på den ellers dejlige fredag aften blev affyret skud. Her blev en yngre mand ramt uden for en tatovør-butik i Naestved.
FOTO: PER RASMUSSEN Politiet tog ingen chancer, da der på den ellers dejlige fredag aften blev affyret skud. Her blev en yngre mand ramt uden for en tatovør-butik i Naestved.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark