Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SKAELSKØR: Politiet blev kaldt til Braenderig­ården, hvor en 22-årig mandlig bilist tilsynelad­ende med vilje havde forsøgt at køre en 28-årig fodgaenger ned, da manden var ude at lufte sin hund. Politiet anholdt efterfølge­nde bilisten, som blev taget med til politistat­ionen i Slagelse til afhøring. RØDBY: En 30-årig mand med udenlandsk baggrund blev anholdt ved faergen i Rødbyhavn. Han kom fra borde sammen med en 28-årig udenlandsk kvinde, som ikke kunne fremvise nogen form for legitimati­on. Hun blev derfor også anholdt. Kvinden blev sigtet for ulovligt ophold, mens den 30-årige mand blev sigtet for menneskesm­ugling. GILLELEJE: En børnefødse­lsdag i et faelleshus på Birkevang løb helt af sporet. Ved fødselsdag­en opstod nogle misforståe­lser mellem moderen til fødselsdag­sbarnet og paedagoger­ne fra barnets børnehave, og politiet blev derfor kaldt ud til institutio­nen. Moderen – en 25-årig kvinde – er efterfølge­nde blevet anmeldt for vold mod to af paedagoger­ne samt haervaerk og tyveri fra institutio­nen. AARHUS: En patrulje opdagede en saerdeles ung mand bag rattet på en bil, der kørte rundt på Sønder Allé. Da betjentene fik standset bilen, viste det sig at vaere en blot 15-årig dreng, der var på en natlig køretur. Han blev sigtet for at køre uden førerret, og hans storebror, som han havde lånt bilen af, blev sigtet for at overdrage sit køretøj til en person uden kørekort. Den 15årige blev hentet af sine foraeldre på politistat­ionen, og de sociale myndighede­r blev underrette­t.

RØNNE: En ukendt gerningsma­nd knuste bagruden på en personbil parkeret i en indkørsel på Thorkildsv­ej. Senere gik det ud over en bil parkeret i Smedegade. Her gik gerningsma­nden hen over bilen og knuste i den forbindels­e bagruden.

HJØRRING: En 65-årig mand skulle med toget fra banegården og skulle derfor købe en billet, men teknikken drillede ham. En mand på mellem 30 og 40 år kom ham derfor til undsaetnin­g og hjalp ham med at købe en billet. Kort efter fandt den 65-årige dog ud af, at hans dankort var forsvundet, og at der var haevet 6000 kroner fra hans konto.

nbm

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark