Ekstra Bladet

Asian Sensation-comeback

De tre glade gutter forsøger at vende tilbage til rampelyset med ny single og musikvideo

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

I 2009 blev de danske tv-seere beriget med et festfyrvae­rkeri af ukuelig optimisme, livsglaede og uskolet showmanshi­p fra tre Aarhus-gutter ved navn Daneshan Theivendra­n Sivapatham, Danushan Theivendra­n Sivapatham og Kautham Jeyakumar.

Hvis det går godt, har vi flere sange i baghånden, og så må vi se, hvad der sker

Trekløvere­t, der kaldte sig Asian Sensation, nåede med Remees kyndige hjaelp at levere fire live-optraedene­r i ’X Factor’, før det var farvel og tak for denne gang.

Siden deres exit har de tre venner, der nu er i midten af 20'erne, flere gange talt om et muligt comeback, men i går blev det endelig en realitet, da videoen til sangen ’A Family’ ramte YouTube.

Video på gaden

– Nu bliver det spaendende at få noget feedback på vores nye musik. Hvis det går godt, har vi flere sange i baghånden, og så må vi se, hvad der sker. At lave musik er en livsstil og hobby for os. Vi kan simpelthen ikke lade vaere, siger Kautham til Ekstra Bladet.

I videoen, der i skrivende stund er blevet set 3000 gange, ser man både barndomsfo­tos og glimt fra gruppens ’X Factor’-storhedsti­d, hvor de blandt andet hittede med en cover-version af ’One Night in Bangkok’.

At sangen hedder ’A Family’ er ikke helt tilfaeldig­t. De tre gutter i Asian Sensation er nemlig i familie. Daneshan og Danushan er brødre, og Kautham er deres faetter.

Og netop familiefor­hold er noget, der berøres i sangtekste­n til ’A Family’. Blandt andet synges der: ’Let me take you back in time/this is the story of a family full of love’.

Om den nye video saetter skub i karrieren, vil tiden vise. Men hvis comeback-forsøget skulle vise sig at fejle, har de tre venner heldigvis alle gode uddannelse­r at falde tilbage på.

Vil leve af musikken

Daneshan og hans bror Danushan laeser begge til bygningsin­geniører, mens faetteren Kautham Jeyakumam laeser Interkultu­rel Markedskom­munikation på Copenhagen Business School.

– Det ville da vaere dejligt at kunne leve af musikken, men som alle andre ved vi godt, at det er meget svaert, og at det derfor er vigtigt at have en uddannelse at falde tilbage på siger Kautham Jeyakumar, der er ved at laegge sidste hånd på sin bachelorud­dannelse.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Aarhus-gutterne leverede i 2009 et festfyrvae­rkeri af ukuelig optimisme, livsglaede og uskolet showmanshi­p.
FOTO: MOGENS FLINDT Aarhus-gutterne leverede i 2009 et festfyrvae­rkeri af ukuelig optimisme, livsglaede og uskolet showmanshi­p.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark