Ekstra Bladet

’Blå Øjne’ skal giftes

- CHRISTIAN ØRTOFT ortoft@eb.dk

Julie ’Blå Øjne’ Rugaard, der i 90'erne hittede med nummeret ’Romeo’, skal giftes med sin kaereste, Mads Juul. Det bekraefter sangerinde­n over for Ekstra Bladet.

– Han friede til mig på den fineste måde, hvor vores faelles datter, Bjørk, også var med. Jeg graed som pisket. Det var ikke, ligesom man ser på de sociale medier med Eiffeltårn­et i baggrunden eller sådan noget, fortaeller Julie Rugaard.

Frieriet kom som noget af en overraskel­se, da den lille familie har vaeret ramt af sygdom på skift den seneste tid. Inden weekenden var turen kommet til Julie ska e res te, Mads Juul, og’ Romeo’ sangerinde­n havde ikke regnet med, at hendes 40- års fødselsdag skulle blive så festlig.

– Jeg troede, jeg skulle have en dårlig dag, da vi har vaeret nede med sygdom, men så blev det bare til den bedste dag nogensinde, da Mads gik på knae og viste mig den kaempe ring, lyder det fra sangerinde­n.

Fortalte intet til sine gaester

Julie Rugaard havde venner og familie til fest i lørdags, men hun havde ikke fortalt sine gaester om frieriet.

Forlovelse­sringen med den store sten var dog ikke til at skjule.

– Gaesterne begyndte at spørge ind til det, og så kunne vi ikke skjule det i saerlig lang tid. Min fødselsdag endte naermest som en forlovelse­sfest, fortaeller Julie Rugaard.

Parret bor i Hvidovre og har vaeret sammen i over tre år. Sidste år fik de en pige, som de døbte Bjørk. Ud over Bjørk har Julie datteren Gaia på 11 år fra et tidligere forhold. Julie Rugaard arbejder som redaktør hos Nordisk Film.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? – Min fødselsdag endte naermest som en forlovelse­sfest, fortaeller Julie Rugaard.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN – Min fødselsdag endte naermest som en forlovelse­sfest, fortaeller Julie Rugaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark