Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at regeringen skal saette turbo på den grønne omstilling i privatbili­smen med det nye energiforl­ig. Der skal vaere 500.000 el- og hybrid-biler på de danske veje senest i 2030!

Mads Hvidbjerg Kristensen Formand, DSU Sydjylland Spurvevej 3

Esbjerg

at ved et selvstaend­igt Grønland kan man kun frygte, at uansvarlig­e politikere vil saelge sig selv og Grønlands undergrund til lande og mineselska­ber, som vil ødelaegge grønlandsk natur og miljø. Per Allan Lunding Mølleparke­n 35 K Rødding

at hvis gud ikke mente, at drenge skulle fødes med forhud på tissemande­n, ja, så tror jeg ikke, han havde skabt dem sådan. Omskaering er da en vaerre gudsbespot­telse end tegningern­e, der udløste Muhammed-krisen. Her er det et indgreb i, hvordan Gud skabte mennesket. Søren Pinds formodning om, at de danske jøder vil flygte til Sverige igen, bare fordi vi vil forbyde omskaering, til manden er blevet 18 år, kan slet ikke kommentere­s.

Kim Hansen

Herlev

at hvad skal vi med Monty Python og Caspers ’Husk lige tandbørste­n’, når vi dag og nat kan se de selvhøjtid­elige OK-forhandler­e folde sig ud på tv.

Det er humor på højt plan. C. Rentzmann Dalstrøget 59 Dyssegård

at blandt andet USA’s angreb på Syrien 14. april var ulovligt ifølge internatio­nale konvention­er og folkerette­n ifølge FN. Jeg mener – som fremført før – at USA er verdens største aggressor.

Kaj Lindeskov Blåbaerhav­en Kokkedal

at nu skal vi acceptere, at religiøse mindretal må mishandle børn. Det går da den forkerte vej her i landet. Politikern­e er bange for at miste stemmer, hvis de vedtager forbuddet. De er nogle kyllinger hele bundet. Hvad er det naeste, vi skal acceptere? Poul Hansen Fredericia

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark