Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det er ikke et spørgsmål om hvilke skuffelser livet giver én, og hvilke sår man bliver tilføjet. Det er et spørgsmål om, at have et godt laegekød, som det hedder på gammelt dansk. Evnen til at tage let på tingene, også livets alvor. Det vil du i dag have let ved. Smil, du er på.

LØVEN 23/7-23/8

Networking, som det hedder på moderne dansk, er først og fremmest et spørgsmål om, at turde henvende sig til andre mennesker. Det tør du i dag, og mange gode samtaler kan indledes med en god small-talk. Det er endnu et moderne udtryk, du er med på noderne.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan i dag vaere fuldkommen aerlig, hvis der er én, du går og er lidt lun på. K aer ligheds erk laer inger vil vaere velkomne idag. Selv hvis du ikke skulle blive mødt med en gengaeldel­se på dén front, vil du stadig kunne varme en andens hjerte. Det er nu ikke vaerst.

TYREN 21/4-21/5

De fleste mennesker er tit blevet belaert om, at traeerne ikke vokser ind i himlen. Men det gør de vel i grunden? I hvert fald er der himmelhøjt til traeernes øverste kroner. I dag går du ikke i små sko, og går ikke op i småting og småpenge. Du slår ikke plat på tiden, du bruger den godt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine ambitioner kan du frit tale om i dag, det er ikke sådan at man altid skal frygte, at sige de planer man går og har, højt til andre mennesker. Mange voksne svarer vaevende på tingene i livet, hvor børn tit bare skyder fra hoften. I dag er du villig til at skyde direkte fra hoften.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Det bliver ofte sjovere at gå på arbejde, hvis man taler lidt med et par kolleger, og gider at interesser­e sig for dem. Det kan du med fordel gøre i dag. Det behøver slet ikke at vaere arbejdsrel­aterede emner, lad snakken gå livligt, prøv at byde ind, og se om andre følger trop.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag snakker du let og livligt med alle på din vej. Dine relationer er tit båret af, at du kan snakke med gud-og-hver-mand. Det kan du i saerdelesh­ed i dag, hvor mange vil vaere i humør til en sludder for en sladder. Find dit gode snakketøj frem, og få en yderst interessan­t dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan i dag opleve en masse nyt, i selskab med en masse af alle dine mest nysgerrige bekendtska­ber. Du kender sikkert folk, der har samme appetit på tingene, som du selv har. Det er bare om at sige hvad du ønsker dig, så kender du nok flere, der er med på vognen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har sikkert mange hobbyer. Du kan sikkert godt lide at dele din kreativite­t med andre, og dine skaeve og sjove indfaldsvi­nkler til tingene. Sådan er det i hvert fald for mange Vandmaend. Dagen i dag er oplagt til, at få inspiratio­n, men også til at give inspiratio­n fra sig.

KREBSEN 22/6-22/7

Bare smil, selv når alting vaelter. Det er dagens opskrift. Efter i laengere tid, at have vaeret sindig, og taenkt dig grundigt om, er det i dag tid til at give lidt slip på alt der tynger, og i stedet blive lys i tanke og sind. Du vil i den grad nyde dit eget selskab, med mange muntre tanker.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det kan vaere godt og sundt, at have et privatliv, og det kan også vaere godt, at vaerne om sit privatliv. Men af og til er det også godt, at få luft, og dermed kunne slippe dét, der nager og gnaver. Lade fortiden hvile, populaert sagt. Tag i dag afsked med ting, der ikke gavner dig.

FISKENE 20/2-20/3

Hjemme kan du i dag nyde, at vaere omgivet af mange. Hele “hytten” har af og til brug for at få liv, i form af mange gaester. Der er en grund til, at det hedder ”housewarmi­ng”, når man holder indflytnin­gsfest. Men man kan sagtens invitere gaester uden en saerlig grund.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark