Ekstra Bladet

Ups – Ian Wrights trofaeer solgt ved en fejl

- ANDERS JENSEN aj@eb.dk

Ian Wright har mange gode minder fra sin profession­elle fodboldkar­riere i form af signerede trøjer, fotos og trofaeer, men de bliver nu taget fra den tidligere engelske fodboldspi­ller.

Wrights vaerdifuld­e minder fra fodboldver­denen er blevet sat til salg på en auktion i Orlando, Florida, efter at ekskonen Deborah ikke har formået at betale for deres opbevaring­srum, hvor Ian Wrights mange ting befandt sig.

221 kampe for Arsenal

The Sun gjorde Ian Wright opmaerksom på den noget maerkvaerd­ige auktion, og det blev englaender­en ganske overrasket og sur over.

– Det er en trist situation, når du så laenge har forsøgt at få dine minder tilbage og så finder ud af, at det er dukket op til salg i Amerika.

– Det er virkelig trist, at det er kommet til det her, siger Ian Wright ifølge The Sun.

Eksempelvi­s er Ian Wrights trofae for månedens mål fra 1994 sat til salg for 52.000 kroner, mens en signeret kampbold kan købes for 4200 kroner. Derudover er der blandt andet 35 trofaeer til salg i alt fra Wrights samling i løbet af karrieren.

De mange vaerdigens­tande er blevet sat på auktion på nettet, efter at en amerikansk opkøber har sikret sig Wrights mange minder.

Ekskonen Deborah fort a eller, a topbevarin­gs rummet blev solgt sidste sommer, uden at hun vidste det.

– Jeg var for sent ude med betalingen. Nu er rummet blevet overtaget, siger Deborah ifølge The Sun.

Ian Wright havde sin storhedsti­d i Arsenal, hvor han tørnede ud for The Gunners fra 1991 til 1998. Her blev det til 221 kampe og 128 mål. I løbet af karrieren nåede han også at spille for Crystal Palace, West Ham United, Nottingham Forrest, Celtic og Burnley.

På det engelske landshold blev det til 33 kampe og ni mål for angriberen i årene 1991 til 1998.

Wright stoppede sin aktive karriere i 2000.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Arsenal-legenden Ian Wrights mange minder fra fodboldkar­rieren er blevet sat til salg på en auktion, efter at hans ekskone (th.) havde glemt at betale deres opbevaring­srum med de mange legendaris­ke minder. Det er hans mor, Nesta, til venstre.
FOTO: ALL OVER PRESS Arsenal-legenden Ian Wrights mange minder fra fodboldkar­rieren er blevet sat til salg på en auktion, efter at hans ekskone (th.) havde glemt at betale deres opbevaring­srum med de mange legendaris­ke minder. Det er hans mor, Nesta, til venstre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark