Ekstra Bladet

Stjal tiltalt i hash-liga fra rockere

-

Har medlemmer fra en tiltalt hash-liga snydt andre rockere?

Det var et spørgsmål, der fredag kort blev vendt i retten. I alt otte personer er tiltalt for hver deres rolle i hash-ligaen.

Politiet har laenge vurderet, at HA-rockere spiller en stor rolle i forhold til hashsalget i Pusher Street. Men også personer med tilknytnin­g til Satudarah har aktier i den verdensber­ømte hash-gade.

Det blev bekraeftet ved fredagens retsmøde.

I forbindels­e med efterforsk­ningen havde politiet diskret opsat mikrofoner i en bolig på Amager, der blev benyttet af to af de tiltalte, der befandt sig laengere nede i den formodede ligas hierarki.

– ’Den dag, mig og ham der rullede Satudarah for deres ting’, og ’ham der snakkede med Satudarahs praesident’, var to saetninger, der naevnt ved retsmødet.

Hvem begrebet ’ham der’ daekker over i praecis denne forbindels­e, blev ikke klarlagt. Gentagne gange har de to på rum-aflytninge­rne naevnt en ’ham der’, og politiet mener sig klar over, hvem der i mange tilfaelde blev hentydes til, nemlig en af de andre tiltalte i sagen, som ifølge politiet spillede en central rolle i ligaen.

Men om det var denne ’ham der’, som havde haft kontakten til Satudarah, blev ikke fastslået ved fredagens retsmøde. fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark