Ekstra Bladet

Hvor laenge vil vi finde os i det

-

Finanskris­en er et glemt kapitel – det kører smurt for dansk økonomi i øjeblikket.

For alle? På ingen måde! Den økonomiske ulighed i Danmark er steget konstant siden 2012. Vi er i alt i vort lille land 4,5 millioner danskere over 18 år. Heraf er cirka 47 procent – i alt 2,1 millioner danskere – på overførsel­sindkomst.

Det er danskere, som er på folkepensi­on, dagpengeog kontanthja­elp, førtidspen­sion og øvrige overførsel­sindkomste­r.

Danmark vaekster generelt i produktion og dermed indkomst; men den store gruppe på cirka 2,1 millioner følger ikke med. Deres pensioner og indkomster stiger langt mindre end hos dem, der er i beskaeftig­else. De ringe lønstignin­ger udhules af inflation og stigende udgifter. Hvor laenge vil en så stor gruppe danskere finde sig i det? AEldre Sagen er en god stemme for de sårbare, bare ikke staerk nok.

Forestil jer et nyt parti, Pensionist-Partiet, som førte valgkamp ved naeste folketings­valg.

Et parti med et hovedsigte: At forbedre pensionist­ernes vilkår i Danmark. En samlet stemme på 2,1 millioner mennesker til at råbe op på Borgen vil givetvis ryste de tykke mure på Christians­borg og stolene under de nuvaerende politikere, som reelt ikke ser til pensionist­ernes side.

Pensionist­erne har skabt dette såkaldte velfaerdss­amfund, og det skal belønnes. Stift et nyt parti, og få indflydels­e og retfaerdig­hed til velfortjen­te pensionsst­igninger i forhold til arbejdsmar­kedet generelt.

Torben Skov Rolfsgade 154

Esbjerg

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Pensionist­erne har skabt velfaerdss­amfundet. Torben Skov mener, det er på tide at belønne dem for det.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Pensionist­erne har skabt velfaerdss­amfundet. Torben Skov mener, det er på tide at belønne dem for det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark