Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vil du vaere målrettet og detaljeret. Der skal bestilles en masse i en travl hverdag, og denne tirsdag er ingen undtagelse. Du får virkelig noget fra hånden hvis du vil, du er nemlig ansvarsbev­idst og flittig når det tager dig, og det ser det ud til at gøre. Gør en ekstra indsats i dag.

LØVEN 23/7-23/8

Økonomien er i fokus i dag. Det kan vaere at budgettet langt om laenge skal laegges. Der vil ikke vaere tale om de store linjer, hellere et budget der går helt ned i de minutiøse detaljer. Det er nemlig tit en masse mini-udgifter, der kommer bag på de fleste. De løber altid nemt op.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag tager du virkelig fat på dine ambitioner. Det kan godt vaere du altid er god til at tale om disse, og meget gerne i brede vendinger, hvor du maler med den helt store pensel. I dag har du dog fundet den lille pensel frem, og tager nydeligt fat, et enkelt strøg ad gangen.

TYREN 21/4-21/5

Når det kommer til kreativite­t, har du altid øje for detaljen. Det vil sige den lille finesse, som mange tit overser. Det kunne for eksempel vaere de raffinered­e krydderier, det gør suppen saerligt velsmagend­e. I dag kan du netop invitere på god mad, det vil blive vaerdsat meget.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du brygger videre på de mange ambitioner, som du også havde fokus på i går. Men i dag vil du i langt højere grad handle på dem også. Du bliver mødt på en positiv måde, alle steder du kommer frem, da du virkelig har taenkt over hvad du vil og praesenter­er det derfor koncist.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I går knoklede du på jobbet, og det gør du egentlig igen i dag. Men i dag vil du også få øje på de ting, der kan gøres lettere. Selvfølgel­ig må vi alle gøre ting der ikke er vores favorit, men kan man fokusere på få opgaver grundigt, er det bedre end at skulle sjuske sig igennem.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at vaere hjemme sammen med familien, og have sådan en dag, hvor I kan slappe af, men samtidig også vaere naervaeren­de. I vil alle have lyst til en samtale, hvor man kan tale om alt mellem himmel og jord, og saerligt lytte efter detaljerne. De er altid afgørende.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at vaere alene i dag. Du spekulerer over en masse, og der er en tendens til at du fokuserer lidt rigeligt på småting. Du prøver dog som aftenen skrider frem, at få øje på de store linjer, og det giver en eller anden form for ro. I morgen ses tingene mere klart.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag kan der komme styr på detaljer i forbindels­e med papirer vedrørende det offentlige. Uanset hvilken offentlig instans du venter brev fra, vil brikkerne i dag falde på plads. Det kan isaer vaere papirer der drejer sig om penge, hvad enten du har noget til gode, eller gaeld.

KREBSEN 22/6-22/7

I går foretrak du dit eget selskab. I dag vil du glaede dig over at vaere mere på farten, og over at vaere i selskab med andre igen. Du kan nå mere end andre, da du er god til at organisere din dag. Det er alt i alt en dag, som både er indholdsri­g, omfangsrig og detaljemae­ttet.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traekker på dit netvaerk i dag. Det kan godt vaere, at man af og til ikke regner de småting man kan ordne for hinanden, for det helt store, men af og til kan det betyde en kaempe forandring og forskel i et andet menneskes liv. Taenk over det i dag, du kan give og modtage hjaelp.

FISKENE 20/2-20/3

Kaerlighed­en i fokus i dit liv. Forsøg at forkaele din partner. Kan du huske din partners livret? Kan du huske hvilken musik I dansede til dengang I mødtes? Den slags små, men vigtige detaljer vaerdsaett­es ekstra højt i dag. Det er dem der giver Jeres parforhold en historie.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark