Ekstra Bladet

Den er hjemme – men Bashkim vil ikke med videre

-

Bashkim Kadrii siger farvel til Randers, men det bliver ikke for at vende tilbage til FCK for at fuldføre den kontrakt, der udløber til nytår.

– Selv om jeg har haft det rigtig godt her, er det, som tingene står nu, ikke sandsynlig­t, at jeg fortsaette­r. Som udgangspun­kt har jeg en kontrakt med FCK, men der er gang i nogle ting, som gør, at jeg kan sige, at det heller ikke bliver der, jeg spiller.

– Hvor det så er? Det har jeg ingen kommentare­r til li- ge nu, lød meldingen fra den elegante angriber, der satte trumf på et forrygende flot forår i Randers ved at vaere med i oplaegget til begge scoringer, da Superliga-eksistense­n blev sikret med sejren over Lyngby.

Den kommende sportschef hos kronjydern­e, Søren Petersen, fastslår, at Randers er parat til at straekke sig vidt for at beholde Bashkim, hvis der alligevel skulle opstå en mulighed.

– Han har vaeret en fantastisk spiller for os, og jeg er sikker på, at vi kan udvikle ham til noget større, hvis han bliver, sagde Søren Petersen, der regner med at kunne løfte sløret for naeste saesons traener i løbet af denne uge. Selv om Rasmus Bertelsen har stået for en forrygende redningsak­tion, er det ikke givet, at det bliver ham.

– Vi har både ham og et par andre stykker inde i billedet. Når det er sådan, skyldes det, at det ikke er et emne, vi har brugt megen tid på her i overlevels­eskampen, fastslog han.

Rasmus Bertelsen selv påstod også, at han også er i taenkeboks.

– Først og fremmest taenker jeg lige nu på, at vi er kommet ud af en mareridtss­aeson på denne gode måde, sagde han med et smil.

– Om det har øget min interesse for at fortsaette? Måske, måske ikke, lød det kryptiske og hemmelighe­dsfulde svar fra redningsma­nden, der uanset hvad på tre måneder har fået skabt et solidt fundament for en kommende traener at bygge videre på.

Karakterer

Mikkel Andersen ................ 3 Oliver Lund ......................... 3 Mathias Tauber (61) ........... 2 Kevin Tshiembe (78) .......... 2 Michael Lumb .................... 3 Martin Ørnskov .................. 3 Mathias H. Rasmussen (71) 2 Lasse Fosgaard .................. 2 Jeppe Kjaer ......................... 2 Herolind Shala .................... 2 Mayron George .................... 3 Kim Ojo (71) ......................... - Adam Sørensen (78) ........... - Thomas Sørensen (61) ........ 2 Gennemsnit .................... 2.4

Selv om jeg har haft det rigtig godt her, er det, som tingene står nu, ikke sandsynlig­t, at jeg fortsaette­r

 ?? FOTO: BO AMSTRUP ?? Bashkim Kadrii i naerkamp med Kevin Tshiembe. Randers slog Lyngby med 2-1 og er dermed sikker på en ny saeson i Superligae­n, men det bliver uden Kadrii.
FOTO: BO AMSTRUP Bashkim Kadrii i naerkamp med Kevin Tshiembe. Randers slog Lyngby med 2-1 og er dermed sikker på en ny saeson i Superligae­n, men det bliver uden Kadrii.
 ?? FOTO: BO AMSTRUP ?? Rasmus Bertelsen lod følelserne få frit løb, da Randers havde sikret sig overlevels­e.
FOTO: BO AMSTRUP Rasmus Bertelsen lod følelserne få frit løb, da Randers havde sikret sig overlevels­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark