Ekstra Bladet

JEG ANEDE INTET

OB-traeneren var helt uforberedt

- Ege@eb.dk; mgw@eb.dk

Kent Nielsen var totalt uforberedt på, at pinsen ville blive hans sidste dage som OBtraener.

Da han i går morges mødte op til traeningen i Ådalen, anede han ikke uråd, da han kort før klokken ni blev kaldt ind på sportsdire­ktør Jesper Hansens kontor.

På kontoret befandt sig imidlertid også stor-investor og bestyrelse­sformand Niels Thorborg – og dermed var OB-traenerens

– Jeg anede det ikke. Vi havde planlagt traeninger­ne frem til sommerpaus­en. Der var ikke nogen signaler.

– Derfor kom det ud af det blå, da jeg blev kaldt op på kontoret, hvor Jesper Hansen og Niels Thorborg gav mig beskeden. Jeg fik et par minutter med staben, og så informered­e Jesper Hansen og Niels Thorborg truppen, inden jeg sagde noget.

– Og så kørte jeg hjem ... Kent Nielsen sidder i bilen skaebne beseglet. på vej mod hjemmet lige uden for Aarhus og taler i telefonen. Han er fattet og rolig.

Nåede ikke målene

Ingen vilde udfald mod den klub og den ledelse, der netop har slagtet ham.

– Jeg er skuffet og trist, men jeg er samtidig afklaret. Der er mange måder at anskue fodbold på. De seneste saesoner har vi sat sportslige mål, som vi ikke har opnået.

– I sådan en situation skal folk traeffe de bedste beslutning­er

Jeg er skuffet og trist, men jeg er samtidig afklaret

for klubben. Det kostede mig jobbet. Det er jeg rigtig, rigtig aergerlig over. Jeg føler, at vi på nogle parametre har rykket os meget, siger Kent Nielsen.

– Jeg synes, jeg har leveret et ordentligt stykke arbejde og er gået til jobbet med ihaerdighe­d. Og jeg synes, at de sidste kampe mod AGF viste, at vi på nogle områder kan vaere det bedst spillende hold i Danmark, konstatere­r Kent Nielsen.

De første tegn

Beslutning­en om at udskifte assistentt­raener John Bredal frem mod naeste saeson kan i dag anskues som de første spraekker i samarbejde­t mellem Kent Nielsen og OB.

Kent Nielsen nedtoner dog selv i dag dramatikke­n i den beslutning, og han påpeger, at ansaettels­en af Henrik Hansen skete med hans velvilje.

– Nogle gange bliver det så populaert at tolke og analysere. Jeg vil godt slå fast, at jeg følte, at jeg havde fuld opbakning, da den beslutning blev truffet, fastslår Kent Nielsen.

Han er kendt som en flittig gaest rundt om på landets Superliga-arenaer ... Dog ikke i dag. Fyresedlen bliver bearbejdet inden for hjemmets fire vaegge.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? – Jeg synes, jeg har leveret et ordentligt stykke arbejde og er gået til jobbet med ihaerdighe­d, siger Kent Nielsen efter fyringen i OB.
FOTO: JENS DRESLING – Jeg synes, jeg har leveret et ordentligt stykke arbejde og er gået til jobbet med ihaerdighe­d, siger Kent Nielsen efter fyringen i OB.
 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? – Jeg er overrasket over tidspunkte­t, siger OB-kaptajn Kenneth Emil Petersen, der her jagtes af Paul Onuachu, om fyringen af cheftraene­ren.
FOTO: ANITA GRAVERSEN – Jeg er overrasket over tidspunkte­t, siger OB-kaptajn Kenneth Emil Petersen, der her jagtes af Paul Onuachu, om fyringen af cheftraene­ren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark