Ekstra Bladet

Stortalent­et: Måske bliver jeg

-

Ikke ret mange var i tvivl om, at stortalent­et Mathias Jensen spillede afskedskam­p, og traener Kasper Hjulmand var det mindst af alle.

– Der kommer til at gå rigtig lang tid, før vi igen ser en midtbanesp­iller med den kvalitet i Danmark, lød hans formentlig sidste buket roser til den 22-årige komet.

Men som han stod der med bronzemeda­ljen om halsen, ville hovedperso­nen ikke selv afskrive, at han bliver. Bronzeglae­den var ikke blandet med vemod.

– Overhovede­t ikke. Det taenker jeg slet ikke på. Jeg vil rigtigt gerne spille i Europa naeste saeson.

Glad for at vaere i FCN

– Jeg udelukker ikke noget, men jeg er også glad for at vaere her. Transfervi­nduet er langt, og der ligger ikke nogen kontrakt klar, som jeg skal underskriv­e i morgen, sagde Mathias Jensen, som ikke ville ind på hvilket scenarie, der helt sikkert vil lokke ham vaek.

– Men jeg skal synes, det er interessan­t nok. Det er kun halvandet år siden, jeg begyndte at spille fast, og jeg kan sagtens huske, hvordan det er at sidde og kukkelure på baenken eller tribunen. Det skal vaere nogen, der virkelig vil bruge mig, sagde han og kiggede kaerligt ned på medaljen.

– Vi førte stort foran FCK, men var lige ved at fumle det hele vaek. Men vi havde også drømt om, at vi kunne afgøre det i sidste kamp. Og det gjorde vi. Vi stod imod.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark