Ekstra Bladet

Vi halter bagud

-

Naser Khader synes, at det er at spille fallit, hvis cannabis bliver lovligt, fordi politiet ikke kan bekaempe handlen, der vokser og vokser trods 50 års kamp – hvilket tydeligt viser, at det er spild af tid og ressourcer!

Man spilder tiden. De, der i sin tid forbød cannabis (USA), er nu dem, der tjener kassen og legalisere­r stoffet. Industrien blomstrer, og vi i Danmark halter håbløst bagud, fordi vores håbløse politikere stadigvaek får flere penge i bestikkels­e/lobbyisme fra alkohol- og tobaksindu­strien. Det umuliggør en sund og naturlig politik inden for rusmidler, hvilket der burde vaere naturligt i et land som Danmark.

Det må vaere på tide, at vi man laerer af den øvrige verden og ikke kører vores egen negative og ubrugelige politik i forhold til cannabis, når man ikke har alvorlige samfundspr­oblemer eller andet, der begrunder, at hash ikke skal vaere et naturligt rusmiddel som alle andre.

Hash og cannabis skal legalisere­s. Jo mere man forhaler situatione­n, jo mere halter vi bagud, og som saedvanlig, overhaler de andre os indenom, hvis ingen lytter!

Legaliser dog nu cannabis og alle relaterede produkter nu!

Philip Dybdahl Blåbaerhav­en 15 Kokkedal Jeg har godt nok ikke ret meget forstand på, hvad pokker der foregår i kontorerne på Christians­borg, når jeg laeser i min avis, at aeldreområ­dets minister Thyra Frank (LA) ikke har noget med pensionist­ernes pension at gøre.

Det er i stedet beskaeftig­elsesminis­teren, de aeldre skal have fat på. Her står jeg simpelthen af.

Hvad har beskaeftig­elsesminis­ter Troels Lund Poulsen (V) med pensionist­ernes

Hvad daelen laver Thyra Frank i grunden?

liv og pension at gøre?

De er jo holdt op med at arbejde.

Her har jeg en mistanke om, at der i al hemmelighe­d er forgået en ministerro­kade, fordi arbejdsbyr­den var alt for tung for Thyra Frank.

Hendes skånejob var for svaert at magte ene kvinde, så jobbet måtte fordeles mellem to modsatrett­ede ministerie­r.

Vi har passeret aprilsnarr­ens tid, så det er enten varmen, eller også står tåbelighed­erne bare i kø for alle i Latterlig Alliance, siden dette parti har så stor magt i Lars Løkkes regering, at når der opstår et problem på det forhadte område – de aeldre, som blev kaldt en byrde – så bare man vasker haender og smider saeben over på en anden, som så må tage affaere.

AEldremini­steriet er en aldeles misforståe­t post, som overhovede­t ikke skulle have vaere oprettet, for hvad daelen laver Thyra Frank i grunden?

Pensionist­er, I skal alle bombardere Troels lund Poulsen med krav om højere pension.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

 ?? FOTO: AP ?? Danmark bør legalisere cannabis og tilsvarend­e produkter her og nu, synes Philip Dybdahl.
FOTO: AP Danmark bør legalisere cannabis og tilsvarend­e produkter her og nu, synes Philip Dybdahl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark