Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det undrer, at folkepensi­onister og folkepensi­on ikke hører under aeldremini­steren. Hvilke opgaver har Thyra Frank (LA) så? Vi er mange folkepensi­onister, der forsøger at overleve for 12.965 kroner før skat. Håber politikern­e vågner op. Undertegne­de har vaeret 54 år på arbejdsmar­kedet.

Carl P. Albrechtse­n Staengelri­s

at faste i islam betyder, at man med intentione­n om at tjene sin gud afholder sig fra mad, drikke og sex i dagtimerne, altså fra daggry til solnedgang. Mener Ekstra Bladet og Poul Madsen i deres politiske korrekthed­s navn, at man kan fungere optimalt på en arbejdspla­ds, når man ikke indtager mad og drikke i 18 af døgnets timer?

T. Pedersen Vanløse

at alt bli'r lettere

Jeg føler mig forstå’t Konen synes smuk herhjemme.

Børnene er pluds’lig nemme. Og selv svigermor er naesten sød og kåd

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at regeringen har netop tiltrådt en ny deklaratio­n for at lempe indvandrin­gen af afrikanere i EU. Mødet i Marrakesh fandt sted 18 maj, men jeg finder ikke ét ord om det i dansk presse, selvom Danmark deltog i mødet og givetvis underskrev deklaratio­nen. Hvorfor fortaeller danske politikere os ikke ligeud, at vi allerede ikke selv bestemmer vores fremmedpol­itik? Lars Løkkes regering godkender via EU ekstra indvandrin­g af personer uden erhvervser­faring ud over fårepasnin­g og ørkenlandb­rug. Er det i Danmarks interesse?

Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

at Lars Løkke er heldig, at han har sådan en rar og gemytlig udstråling, der skjuler, hvor udemokrati­sk og ligeglad med folket han egentlig er. Og hvis hans hede ønske om at afskaffe de fire EU-forbehold bliver til virkelighe­d, så bliver han sikkert lykkelig. Det gør jeg ikke.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark