Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er fortsat optaget af kaerlighed og parforhold endnu en dag. Måske svaever du tilmed på en lille lyserød sky af lykke og forelskels­e. Det kan vaere du enten indser, hvorfor lige praecis du har skudt papegøjen, med den partner du allerede har, eller også er du nyforelske­t. Nyd det.

LØVEN 23/7-23/8

Du er fortsat nysgerrig efter livets muligheder. I dag får den isaer én over nakken, og det vil heller ikke kun vaere dig selv der er nysgerrig efter mangfoldig­hed lige nu, dine omgivelser er helt på samme frekvens. Det hele kan godt komme lidt ud af proportion­er, men pyt.

SKYTTEN 23/11-21/12

I går begyndte du at overveje om det ikke var en god idé, at bede om hjaelp, dér hvor det kniber? Selvfølgel­ig skal man kunne vaere selvstaend­ig her i livet, men der er ingen grund til at tro at man ikke har brug for andre. Det gaelder endnu en dag, tag imod hjaelpen du kan få.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du blive begunstige­t på mystisk vis, og du kan få held med dine projekter. Lykken kan komme fra en saerdeles blind vinkel, fra et sted du ikke lige så den komme. Så kan vingerne baere én langt, når tingene er på den måde. Stil ikke for mange spørgsmål, tag imod.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din økonomi fik du kigget efter i sømmene igår, og det lettede sikkert. Så kan du også mere ubekymret bruge lidt penge i dag, nu du ved hvad du har at rutte med. Men pas på med ikke at hoppe på lidt for fantastisk­e tilbud. Hvis det lyder for godt til at vaere sandt, så sig pas.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er kompromisl­øs når det kommer til dine visioner for tiden. Dét du har set for dig, som et lykkebring­ende mål, det går du kontant efter lige nu. Der er ingen grund til at skele til omveje. I dag vil du tilmed modtage inspiratio­n og håb fra en saerdeles uventet kant.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er måske ikke specielt praktisk anlagt i dag. Det kan også vaere så kedeligt altid at skulle antage den pragmatisk­e vinkel. I dag kan du se tingene fra en saerdeles fantasiful­d vinkel, og tror på at traeerne vokser ind i himlen, uanset hvad andre siger. Du har ”gå-på-mod” lige nu.

VAEGTEN 24/9-23/10

Endnu en dag er du helt på maerkerne, og helt i dit es, og der er ingen graenser for din ukuelighed og din optimisme lige nu. Om så der kommer modgang, agerer du som en prop, og søger straks mod overfladen. Pyt med hvis folk kalder dig overfladis­k, du er bare i godt humør.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er fortsat fuld af spilopper, og du er med på den vaerste lige nu. Det kan naesten ikke blive dristigt og underholde­nde nok. Du har fantasi for mindst to personer, og du kan slet ikke lade vaere med at bruge den. Det gør livet farverigt, også for dine omgivelser.

KREBSEN 22/6-22/7

Indenfor hjemmets fire vaegge er fortsat dér, du foretraekk­er at vaere lige nu. Sammen med familien, eller hvem du nu bor sammen med. Bor du alene kan du sagtens invitere et par naere venner over. Du har nemlig lyst til at dele dine tanker med dem du kender allerbedst.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan endnu en dag med fordel nyde dit eget selskab. Det kan vaere du har brug for at meditere? Det kan vaere du mener du har fortjent en tur i biografen, hvor du helt alene kan nyde en god film? Du er i hvert fald god til at forlade det jordiske plan i dag, nyd friheden.

FISKENE 20/2-20/3

Blot fordi man ikke kan gøre det, man har gjort, om igen, kan man altid vise andre mennesker, at man er villig til at gøre alt det bedste man kan. I dag lader du fortiden hvile, uanset hvad der nager dig, og du vil søge dem du kender på en forfrisken­de, aerlig og umiddelbar måde.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark