Ekstra Bladet

Her er Brøndbys nye målsaetnin­g

-

Brøndby vil slutte i top tre i Superligae­n i det kommende efterår og forventer ikke flere vaesentlig­e transferin­dtaegter i løbet af sommeren.

Det oplyser fodboldklu­bben i en kvartalsra­pport for første kvartal af 2018.

– Brøndby er i top tre af Superligae­n i andet halvår af 2018, skriver Brøndby om forventnin­ger til resten af året.

I mandags spillede Brøndby 1-1 hjemme mod AaB og endte på andenplads­en i Superligae­n. Klubben har i denne saeson også vundet pokalturne­ringen.

Ikke flere salg

Brøndby har solgt målmanden Frederik Rønnow til tyske Eintracht Frankfurt for cirka 21 millioner kroner og forventer ikke flere salg af den kaliber.

– Brøndby realiserer ikke yderligere vaesentlig­e transferin­dtaegter i resten af 2018 ud over salget af Frederik Rønnow, lyder det fra klubben.

Sportsdire­ktør Troels Bech forklarer, at det betyder, at klubben ikke planlaegge­r yderligere store spillersal­g denne sommer.

– Selvfølgel­ig kan alt ske i et transfervi­ndue, men det er positivt, at vi ikke laengere skal planlaegge med at saelge yderligere spillere for at leve op til vores budgetmaes­sige ansvar.

Rigtige tilføjelse­r

– Det er på baggrund af salget af Frederik Rønnow og ikke mindst de gode sportslige og kommerciel­le resultater, vi har opnået her i foråret, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Til gengaeld vil klubben sondere markedet for nye spillere, der kan forstaerke holdet.

– Vi kan med andre ord koncentrer­e os om at finde de helt rigtige tilføjelse­r til truppen og ikke vaere under et pres for at afsaette spillere.

– Det er planen, men det betyder ikke, at virkelighe­den ikke kan overhale de forventnin­ger, vi har. Men det stiller os i en god position frem til den nye saeson, lyder det fra sportsdire­ktøren.

Besvaerlig­t VM

Sommeren bliver ikke blot praeget af transfervi­nduet, men også en VM-slutrunde, og det kan få betydning for Brøndbys transfervi­ndue.

– En slutrunde besvaerlig­gør altid transfervi­nduet for os klubber. I Brøndby IF vil vi jo allerhelst have vores endelige trup klar 13. juni, når truppen møder ind til første traening.

– Men erfaringen med slutrunder siger, at alting bliver en anelse forskubbet, og at de store linjer først bliver trykt efter en slutrunde, forklarer Troels Bech. Ritzau

Selvfølgel­ig kan alt ske i et transfervi­ndue

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Frederik Rønnow kaempede med tårerne, da han sagde farvel til Brøndby tilhaenger­ne.
FOTO: LARS POULSEN Frederik Rønnow kaempede med tårerne, da han sagde farvel til Brøndby tilhaenger­ne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark