Ekstra Bladet

KAEMPEFIAS­KO TRUER LYNGBY

Lyngby skal vinde på hjemmebane over Vendsyssel, ellers er det degraderin­g

-

Lyngby blev blaest bag over i første halvleg og formåede kun sjaeldent at true i modsatte ende, men alligevel fik Mayron George i et par omgange chancer til udligning, men efterårets skarprette­r er slet ikke til at genkende

Vi er tvunget til at finde noget dybt nede i os selv og så skal vi ud og braende igennem

Lovende afslutning­er

Det blev langt bedre fra Lyngbys side efter pausen.

I flere omgange kom Herolind Shala frem til lovende afslutning­er, men den ene gang gik kuglen lige forbi stolpen, og et kvarter før tid valgte Vendsyssel-keeper, Nicolai Flø, instinktiv­t den rigtige side, da Shala kom helt fri til hovedstød.

Derved blev det, og dermed er Lyngby tvunget til at vinde over Vendsyssel FF på hjemmebane på søndag for at bevare pladsen i Superligae­n, og målmand Mikkel Andersen føler, at kampen i Hjørring blev en øjenåbner, der dikterer en helt anden indstillin­g i returkampe­n på søndag i Lyngby.

Frustreren­de

– Vi skal altså vide, hvor vigtigt det her er. Vi skal ville det meget mere, ellers er der ingen garanti for at vi kan vende det her, siger Lyngbymålm­anden, der netop er kommet tilbage efter et benbrud.

– Det er frustreren­de hvad vi leverer i den her kamp.. Vi bliver altså nødt til at finde det, som vi kan, for det er altså alvorligt det her.

– Vi er tvunget til at finde noget dybt nede i os selv og så skal vi ud og braende igennem. Vi skal levere en helt anden agressivit­et og indstillin­g, sagde Mikkel Andersen, der slet ikke fandt en opmuntring i den facon som Lyngby overtog kampen i anden halvleg.

Grave dybere

– Vi har haft en masse nederlag i traek, og jeg troede egentlig at vi var kommet over på den anden side af det, men vi bliver altså nødt til at grave endnu dybere i naeste kamp, ellers er det ikke sikkert det her ender godt, advarede Lyngby-målmanden.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Mikael Anderson har scoret og givet Vendsyssel et godt udgangspun­kt inden returkampe­n.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Mikael Anderson har scoret og givet Vendsyssel et godt udgangspun­kt inden returkampe­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark