Ekstra Bladet

Ulvens haevn

-

For et år siden stod FC Midtjyllan­d-talentet Mikael Anderson og så Lyngby snuppe bronzen på MCH Arena.

I aftes tog teenageren den perfekte haevn, da han saenkede Lyngby i første playoffopg­ør om en plads i Superligae­n.

Godt udgangspun­kt

Han blev midt i første halvleg spillet fri midt for mål af den veloplagte Lucas Jensen, der rev Lyngbys forsvar op efter behag i de første 45 minutter.

Mikael Anderson havde allerede fået jublen frem hos de 2800 tilskuere én gang inden åbningsmål­et, da han allerede efter et kvarter fik nettet til at blafre, men den traeffer fik ikke lov til at stå grundet offside.

Og Anderson gav kampen igennem Lyngby masser at taenke over.

– Det er et sindssygt godt udgangspun­kt for os. Vi holdet Lyngby fra scoring, og det betyder meget, sagde Mikael Anderson.

Vi skal score

– Vi kommer virkelig staerkt ud, og vi leverer vel den bedste første halvleg dette forår. Er vi mere kyniske, så scorer vi jo også til 2-0 og 3-0. Jeg skal jo selv score et mål mere, erkendte lejesvende­n fra FC Midtjyllan­d, som dog ikke var parat til at snakke oprykning.

– Vi skal score et mål i Lyngby, men så tror jeg også på det, sagde han og lurede på sin egen personlige haevn.

– Lyngby snuppede bronzen fra os i FC Midtjyllan­d sidste år. Det kunne da vaere lidt sjovt at sende dem ud af raekken, smilede den 19-årige tekniker.

Klaus Egelund

Det djaevelske i nedrykning­splayoff blev til fulde blotlagt, da Vendyssel FF tog røven på Lyngby i første kamp af to. For et hjemmehold fra naestbedst­e raekke, der kommer fra en positiv saeson, er ikke en nem modstander for et Superliga-mandskab, der har masser af nederlag i bagagerumm­et. Lyngby blev blaest omkuld i de første 45 minutter, og de skal vaere glade for at der kun gik et mål ind. Nu er de kongeblå tvunget frem mod en modstander, som har masser af selvtillid. Det ligner opskriften på en Lyngby-katastrofe.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark