Ekstra Bladet

Storcenter kraever 60 kr. i timen for parkering

Kunderne er vrede over, at de bliver afkraevet penge, når de har handlet på Fisketorve­t i København

- TEKST: CHRISTIAN KLOSTER

’Føj for pokker. Skam jer. Svinske parkerings­priser! Parkerings­tyveri. Sådan nogle tyveknaegt­e. I skulle skamme jer. Simpelthen for dårligt! Bondefange­ri af vaerste skuffe!’

Så er der igen ballade om parkerings­huset tilknyttet storcentre­t Fisketorve­t i København.

Som tidligere beskrevet i Ekstra Bladet er mange af centrets kunder som en traels afskedshil­sen blevet pålagt bøder på 750 kr., fordi de undlod at stille parkerings­skiven, når de fejlagtigt troede, det var unødvendig­t at stille den, fordi der var to timers gratis parkering.

Nu har Fisketorve­t indført et nyt psystem, som tilsynelad­ende gør endnu flere kunder vrede. De klager over, at de skal betale for at parkere, hvis de handler i centret i mere end to timer, hvilket mange tilsynelad­ende gør.

Vredesudbr­uddene ovenfor stammer fra nettets anmeldelse­s-sites, eksempelvi­s Trustpilot, og flere har også opfordret Go’ Lørdags vagthund til at bide ud efter den nye p-ordning, som gør mange så sure, at de ligefrem bedyrer, at de i fremtiden boykotter centret.

– Det er simpelthen tyveri, når man bliver afkraevet 115 kr. for at parkere fra kl. 14.45 til cirka kl. 18.20, skriver eksempelvi­s den forhenvaer­ende Fisketorve­t-kunde og it-mand Steen K. Larsen fra Jyderup.

– Jeg blev virkelig sur, for det er selvfølgel­ig ikke rimeligt, at man skal betale for at parkere i et storcenter, hvor man i forvejen gør en masse indkøb, siger han til Go’Lørdag.

– Da jeg skulle betale, var der nogle andre kunder, der seriøst bandede og svovlede i raseri over, at de skulle betale 360 kroner for at parkere, mens de havde lagt en masse penge i centret, siger han.

STEEN K. LARSEN har forsøgt at klage til Fisketorve­t for at få sine penge retur.

– Det naegter de. Jeg tror, at denne parkerings­ordning bliver rigtig dyr for Fisketorve­t, siger han.

Go’ Lørdag har spurgt ham, hvorfor han dog ikke meldte sig ind i Fisketorve­ts app-baserede fordelsklu­b, som giver adgang til fire timers parkering uden betaling.

– Det forsøgte jeg også, men den app, men skulle downloade, kunne jeg ikke få til at virke, siger it-manden.

Det er han ikke ene om. Snesevis af brugere brokker sig over, at de ikke kan få appen til at virke.

 ?? PRIVATFOTO ?? Fisketorve­t lover fire timers gratis parkering, men det kraever, at man laeser det med småt, herunder medlemskab af en app-baseret klub. Alle kan frit parkere to timer gratis, men mange bliver vrede, når de bliver afkraevet 15 kr. pr. påbegyndte 15...
PRIVATFOTO Fisketorve­t lover fire timers gratis parkering, men det kraever, at man laeser det med småt, herunder medlemskab af en app-baseret klub. Alle kan frit parkere to timer gratis, men mange bliver vrede, når de bliver afkraevet 15 kr. pr. påbegyndte 15...
 ?? PRIVATFOTO ?? Det er tyveri, når man bliver afkraevet 115 kr. for at parkere i små fire timer, mener Steen K. Larsen fra Jyderup.
PRIVATFOTO Det er tyveri, når man bliver afkraevet 115 kr. for at parkere i små fire timer, mener Steen K. Larsen fra Jyderup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark