Ekstra Bladet

Rival: Vaelgerne ved godt, hvad der er foregået

-

Morten Messerschm­idt skal op imod Nye Borgerlige­s Mette Thiesen ved et kommende folketings­valg, fordi de begge stiller op til Folketinge­t i Nordsjaell­and.

Om udsigten til at skulle op imod en mand, der stadig undersøges for misbrug af EU-midler, siger hun:

– Han har taget en vurdering af, at det er det rigtige tidspunkt for ham at stille op. Der er stadig en undersøgel­se i gang, og sådan er det.

– Det må vaelgerne selv tage stilling til - de ved jo udmaerket godt, hvad det er, der er foregået, og så må de selv vurdere, hvordan de stiller sig i forhold til det, lyder det fra Mette Thiesen.

– Hvad mener du da, der er foregået?

– Det, jeg mener, er, at vaelgerne selv har kunnet følge med i pressen og set, hvad der er blevet skrevet, og ud fra det må de tage stilling. Han er jo ikke dømt eller noget som helst. Men folk ved godt, hvad det er for en sag, det handler om. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over.

– Er han stadig trovaerdig som politiker - Dansk Folkeparti har trods alt indvillige­t i at betale 1,6 mio. kr. tilbage til EU efter den her sag?

– Det vil jeg slet ikke gå ind i. Der er en undersøgel­se i gang, og på baggrund af, hvad vaelgerne har hørt i den her sag, må de gøre op med sig selv, hvad de mener, siger Mette Thiesen, der i Hillerød sidder som Nye Borgerlige­s eneste byrådsmedl­em herhjemme.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Mette Thiesen har bl.a. stukket naesen frem i forbindels­e med debatten om flagning med Dannebrog i boligbygge­riet Islandshøj­parken i Nivå.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Mette Thiesen har bl.a. stukket naesen frem i forbindels­e med debatten om flagning med Dannebrog i boligbygge­riet Islandshøj­parken i Nivå.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark