Ekstra Bladet

Helt anderledes end hverdagen

-

Til hverdag har han sit produktion­sselskab, han optraeder, spiller musik, får folk til at klaske sig på låret af grin. Naermest på egen hånd. Sådan er det ikke i Køge Nord FC.

– Det er sjovt at vaere del af en organisati­on, der skal køre. Her saetter jeg ting i gang og uddelegere­r. Det er skideskaeg­t, når noget lykkes. Nu tager vi de her beslutning­er, og så ser vi forandring­erne. Så kan det vaere frustreren­de, men spaendende laering, hvis vi tager forkerte beslutning­er.

– Som i skuespille­rverdenen. Jeg vil gerne til Hollywood og lave film.

– Man er afsted, får omtalen og så videre. Så sidder man på hotel mutters alene og røvkeder sig. Det var ikke, som man troede. Så kommer du hjem og spiller sommerrevy i Tørre Røvelse og har den mest vidunderli­ge sommer, du nogensinde kunne have haft … Så er det måske der, du skal vaere. Det kan godt vaere, det ikke var det, du gad først, men det er her, du er glad.

– Der er mange andre parametre end bare at vinde kampe.

Der er ikke sat en slutdato på projektet.

Men Andreas Bo erkender, at det da sagtens kan vaere, at det hele stopper en dag. Det gør de fleste ting jo.

 ??  ?? Forholdene er beskedne i klubben. Kontoret består af to skrivebord­e, et lillebitte mødebord samt en kaffemaski­ne, der får lov at arbejde.
Forholdene er beskedne i klubben. Kontoret består af to skrivebord­e, et lillebitte mødebord samt en kaffemaski­ne, der får lov at arbejde.
 ??  ?? I omklaednin­gsrummet inden traening.
I omklaednin­gsrummet inden traening.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark