Ekstra Bladet

Ugens højdepunkt

-

Kampen er ugens højdepunkt. Han bruger meget tid på landevejen til at komme rundt i landet til arrangemen­ter, hvor han optraeder. Men Andreas Bo er typisk i Køge Nord FC et par dage om ugen.

– Så ofte, jeg kan, er jeg med ved traeningsp­assene. Så kommer jeg inden, arbejder et par timer og ordner nogle ting. Men der er tit ting at klare andre dage også. Så har jeg en snak med en sponsor, så holder vi et møde med nogle spillere.

– Jeg er her også, fordi jeg synes, det er skaegt at lede. At opleve en eller anden form for hierarki. Der er noget personalep­leje og lederskab – og konflikter, selvfølgel­ig. Det kan vaere, at jeg skal sige til spillere og traenere, at de ikke skal vaere her mere. Måske skrider sponsorern­e. Men jeg hygger mig med det, for det er skidegod traening i at traeffe beslutning­er. Det er på et andet plan end min egen forretning.

– Jeg kan godt taenke ’ååårh fuck, nu skal jeg ned og ordne det her’. Det kan godt vaere ubehagelig­t, men naevn mig nogen der har et job, hvor de ikke skal det indimellem.

Elsker at se holdet

– Og så glaeder jeg mig hele ugen fra mandag morgen til kampen i weekenden. Fuldstaend­ig som de gør i Brøndby og FCK. At se den kamp og vaere en del af den.

– Jeg kan have det sådan, at jeg aergrer mig ved pausen over, at de første 45 minutter allerede er gået. Fuck, mand! Det måtte gerne fortsaette i timevis. Jeg elsker at se holdets og sammenspil­lets udvikling. Er der noget nyt? Vi ser taktikken og laegger maerke til, om den lykkes.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark