Ekstra Bladet

Opfordrer til drab på Inger Støjberg

HVORFOR STØTTER VI IKKE MEXICO?

- Rune Olsen Hyben Allé 100 Kastrup

Jeg ved ikke, hvor mange penge Ungdomshus­et på Dortheavej i København koster skatteyder­ne, men det er bestemt ikke småting.

Derfor er det mere end bare uheldigt, at huset ikke blot er hjemsted for venstre-ekstremist­er og haervaerks­maend, men også potentiell­e mordere.

Vaeggene er nemlig plastret til med opfordring­er til at myrde udlaending­e- og integratio­nsminister Inger Støjberg (V), og det er tydeligt, at det eksisteren­de had mod hende skal bringes til kogepunkte­t.

Hvis disse opfordring­er var kommet i islamisk regi, ville det nok have ført til offentlig fordømmels­e, fratagelse af støtte og måske en retssag. Men når det er venstreflø­jen, der opfordrer til mord, sker der åbenbart ingenting.

Geoffrey Cain Rebekkavej 5

Hellerup Det er helt galt, det som USA’s praesident, Donald Trump, har gang i med at bygge en mur ved graensen til Mexico.

Han burde lytte til paven, som i den forbindels­e har sagt, at det gaelder om at bygge broer og ikke mure.

De danske politikere burde gøre alt, hvad der står i deres magt for at vise, at vi i Danmark på ingen måde synes, at det er i orden, at Trump er på vej til at gøre forholdene i Mexico, Mellemog Sydamerika vaerre, end de allerede er.

Alle ved, at der er en del, som har det rigtigt svaert i de områder på grund af fattigdomm­en, der skaber en masse kriminalit­et og flygtninge­strømme. Trump burde hjaelpe dem med at bekaempe fattigdomm­en, og det sker ikke ved at bygge den mur.

Det bedste, USA kan gøre for at afhjaelpe fattigdomm­en, er, at skabe stabilitet og på den måde formindske kriminalit­eten.

 ?? FOTO: GREGORY BULL/AP ?? Der er allerede mur eller hegn på flere straekning­er langs graensen mellem Mexico og USA, blandt andet her i San Diego ved Stillehave­t. Donald Trump har lovet en mur hele vejen langs den 3145 km lange graense.
FOTO: GREGORY BULL/AP Der er allerede mur eller hegn på flere straekning­er langs graensen mellem Mexico og USA, blandt andet her i San Diego ved Stillehave­t. Donald Trump har lovet en mur hele vejen langs den 3145 km lange graense.
 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN ?? Demonstran­ter og politi stødte sammen i forbindels­e med markeringe­n af tiårsdagen for rydningen af det meget omtalte ungdomshus på Jagtvej sidste år.
FOTO: JACOB EHRBAHN Demonstran­ter og politi stødte sammen i forbindels­e med markeringe­n af tiårsdagen for rydningen af det meget omtalte ungdomshus på Jagtvej sidste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark