Ekstra Bladet

Stakkes Ole

-

MONACO (Ekstra Bladet): Red Bulls danske stjernemek­aniker Ole Schack fortjente egentlig en stille lørdag aften i Monaco, hvor han over en kølig pils kunne glaede sig over en blå front til søndagens grandprix.

Som er helt saerligt for både den 39-årige sønderjyde og paddockens fraekkeste topteam, der på sin Energy Station midt i Monacos luksuriøse havn fejrer 250 løbs jubilaeum.

Kun to teammedlem­mer har vaeret med hele rejsen og arbejdet til samtlige grandprixe­r, siden Jaguar fra 2005 blev til Red Bull Racing.

Rekord-tid

Den ene hedder Christian Horner og er teamchef. Den anden er fra Sønder Hygum i Sønderjyll­and og er mekaniker …

Helt som ventet var Red Bull staerkest i Monacos gader, men det var Daniel Ricciardo, som beviste det med den hurtigste tid nogensinde i fyrstedømm­et.

I Max Verstappen­s side af garagen, hvor Ole Schack huserer, udviklede lørdagen sig til lidt af en skuffelse.

Hollaender­en crashede i slutningen af tredje traening med så omfattende skader, at trods en intensiv indsats fra Ole Schack og kollegaern­e lykkes det dem ikke at få raceren klar til tidtagning.

Overarbejd­e

Så Max Verstappen starter allersidst i et løb, hvor det hollandske faenomen burde have sikret som minimum et podie og kunne have kørt med om sejren.

I det hele taget er han kommet skaevt i gang med sin fjerde saeson i Formel 1, hvor Max Verstappen i samtlige løbsweeken­der indtil videre har vaeret involveret i ulykker.

Hos et topteam som Red Bull får mekanikern­e bonus for sejre – ikke overarbejd­e!

Stakkels Ole …

 ??  ?? Ole Schack knokler hos Red Bull.
Ole Schack knokler hos Red Bull.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark